Snaženie sa o prvé bábätko

monikam20
11. máj 2018

Ahojte kolko ste sa snazili o prve bábätko, je pravda to ze ked nato najmenej myslime vtedy sa to podarí?

simi663
11. máj 2018

Ahoj Monika, u nas to vyslo na 1x 🙂 Vyhodou je, ked vied kedy ovulujes (u mna je to jasne, pretoze cez ovulaciu mam rovnake priznaky ako pred menstruaciou - bolest hlavy a bolest v podbrusku). Zhruba 60% zien otehotnie do 3 mesiacov, tu si mozes pozriet v clanku statistiky 🙂 https://spuntik.zoznam.sk/cl/1000711/1416755/Ak...

yoxinka
11. máj 2018

Podľa mňa je jedno či ide o prvé, či 3. My sme sa snažili o druhé. Vkuse som mala problémy, stále som sa pozorovala, každý mesiac som bola presvedčená, že som tehotná. Až som si povedala, že stačí. Mala som super prácu, super kolegov, doma jedno dieťa, perfektného manžela, povedala som si, že ďalšie dieťa nám vlastne netreba. Ďalší mesiac som mala pozitívny test 🙂.

kahanikova
11. máj 2018

Obaja sme mladí a zdraví podarilo sa cca po pol roku, absolútne sme neriešili či bude nebude. A hlavne keď som si robila test tak to bolo len "zo srandy" a akurát vtedy sa ukazali 2 palíčky. :D netreba riešiť keď má prísť tak príde. Prípadne skúsiť zmeniť vzduch, ísť niekde na dovolenku alebo len wellness na víkend

junovedievca
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
junovedievca
11. máj 2018

Tazko sa radi.my sa pokušame uz vyse roka a pol.bola som uz aj na laparoskopicjej operacii,nakoniec nebola len diadnosticka ale aj nieco poodstranovali ale zatial nic.jasne ze ma to trapi,hlavne ked dojde menzes.Stale si davam otazku,ze kde sa to nestretlo a to sa nesnazime ze z donutenia a na povel,proste lubime sa a ide to samo.len to nase babo nejako nechce ku nam :(

tanita74
11. máj 2018

24 rokov

kratulka
11. máj 2018

Nám a mnohým pomohlo uvoľniť sa nemyslieť...darmo mi to však hovorili...kym som nebola v štádiu totálneho zúfalstva že som si povedala....tak buď to príde a zbytočne sa trapim alebo to nepride a aj tak si nepomôžem...a bum...

lubik87
12. máj 2018

Ahoj my sme jeden zo šťastných párov nám to vyšlo na druhý cyklus ...a pri druhom na tretí cyklus 🙂 pri druhom som si ešte vyberala aj dní aby bolo dievča :P podarilo sa ale či to bolo tým 🙂

lubik87
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
titla
12. máj 2018

Osobne poznam 4 pary, ktore sa snazili dlhodobo (1-3 roky) a zadarilo sa, ked to prestali riesit. My sa s muzom snazime 9 mesiacov, ale sama sa touto radou nedokazem riadit. Je to ako nemysliet na ruzoveho slona...

misik14
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dasaa
12. máj 2018

My sme sa snažili 6 roky až potom sa nám podarilo s pomocou lekárov. Môj gynekolog hovorí ze ak žene sa nedarí otehotnieť po roku tak už to majú riešiť.

ivka27101
15. máj 2018

Nám to tiež vyšlo na prvý pokus, bolo to spontánne, moc sme sa nad tým nezamýšľali, aj keď ja som po tom veľmi túžila, aby to vyšlo 🙂

joannita
15. máj 2018

@monikam20 nie nieje pravda ze ked najmenej myslime tak sa zadari 🙂 su to len nahody. Niekolko parov ktore poznam vratane mna ked sme na to za tych 10 rokov nemysleli aj mysleli a nic je toho dokazom.

dadus_ka
15. máj 2018

My sme sa snazili 5 mesiacov a akurat ten mesiac kedy sme na to ani nemohli mysliet lebo nam umrel kamarat a boli sme z toho hotovi a riesili pohreb tak vtedy sa zadarilo lebo potom som zistila ze som tehu.....a to som myslela ze z tolkeho placu a stresu budem mat anovulak.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre