Ahojte je tu niekto kto sa snaží resp.už sa vám podarilo otehotnieť po prekonaní rakoviny lymfatických uzlín? Od liečby som už 2 roky snažíme sa pol roka ale zatiaľ bezvýsledne. Teraz druhý mesiac pijem alchemilkovy čajík prírodný sypaný. Spozorovala som tento mesiac dva dni v strede cyklu krvavý výtok ale len máličko pri utierní myslíte, že by mi tá alchemilka naštartovala ovulku a mala som to ovulačné krvácanie? Robím si aj ovulacne testy ale nemala som zatiaľ nikdy tu ciarocku druhu silnejšiu. Ďakujem za rady 😊veľmi túžim po bábätku 😊
@zoe632 ďakujem za odpoveď ja viem, že treba byť optimista veď to aj som celú liečbu som mylsela len pozitívne že sa vyliečim a aj som sa vyliečila len teda človek potom je na pochybách keď do mňa naliali toľko chémie či sa tam niečo nepoškodilo 🙂ale zatiaľ to beriem v pohode snažíme sa každý mesiac len nechápem tie moje ovu testy nikdy nemám silné čiarky vždy len také slabšie a tento mesiac som si sledovala hlien takže podľa neho viem zhruba kedy ovulácia prebehla dva dni pred ovulaciou sme mali pohl.styk tak dúfam, že sa už pošťastí. Beriem aj pregnafolin tento mesiac tak snad niečo pomôže 😊 už som bola aj u gynekológa ale sestrička mi nevedela zobrať krv tak sme to nechali na ďalší mesiac ak príde mrcha 😁nemusela by 😁
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Aj ženám, ktoré neabsolvovali chemoterapiu, pol roka sa nemusí podariť otehotnieť, takže toho sa ešte neobávajte, treba pozitívne myslieť, že sa to raz podarí. Dôležité je vyšetrenie u gynekológa - hormonálny profil, či máte pravidelný cyklus, overiť či prebieha ovulácia. Na ovulačné testy sa tiež veľmi neorientujte, nie sú 100%.