Snaženie sa o dieťa po operácií varikokely

vve
30. sep 2020

Ahojte poprosim skusenosti ak vasi muzikovia prekonali operaciu varikokely na zaklade snazenia sa o babo. Podarilo sa vam? Kedy priblizne v resp.kolko uz cakate? Dakujeem 🤩

pravdivy_chlap
30. sep 2020

ak sa smiem spytat ako absolvoval operaciu? ambulantne? dakujem.

vve
autor
30. sep 2020

@pravdivy_chlap nooo poprosim este raz otazku nerozumiem co je ambulantne? Bol normalne u urologa ktory bol aj operater ten mu zistil varikokelu a hned ho aj objednal na operaciu za ktoru si platil asi skrz toho ze to bolo nieco ako "výber operatéra" plus v inom meste sme boli. Operovali ho mikrochirurgicky rano a vecer siel domov.

nelca0510
30. sep 2020

@vve ambulantne je to, že prišiel na zákrok, urobili mu ho a išiel domov. Keďže ráno prišiel a odišiel večer, nebolo to ambulantne

vve
autor
1. okt 2020

@nelca0510 aha vdaka zaas som o cosi mudrejsia 😂

coobra
10. okt 2020

Ahojte. Som tu nový. Chcem sa podeliť o skúsenosť s operáciou varikokély. Som 30 ročný pán a nedarí sa nam počať dieťa.
Takže 6.feb mi zistili varikokelu a 30.marca ma mali operovať, operácia zrušená kôli korone. Tak som si vyčkával do leta, začiatkom augusta som dostal nový termín na 25. September, čiže znovu som si čakal na poradie pre operáciu. Následne 24. Sep mi volali z nemocnice že mi zrušili operáciu a mam si volať. Tak som sa z prepáčením nasral na prístup nemocnice a objednal som sa do Icscare na mikrochirurgiu v Prahe. Objednali ma hneď na 8.10.
Som bol pozitívne prekvapený postupom kliniky. Na prví email mi odpovedal samotný doktor večer o pol 11h. Všetko sme prebrali cez email, občas sme telefonovali, predoperačné výsledky som im posielal cez email keďže som bol pripravený na operáciu na SK. Operácia prebehla bez problémov, je tam mierny opuch a malé bolesti čo je normálny jav. Som si objednal hotel na dve noci, deň pred operáciou som bol v Prahe a deň po operácii som sa vrátil na SK. V sobotu mi večer volal doktor Bittner ako sa mám či je všetko v poriadku atď. Bol som pozitívne prekvapený jeho prístupom k pacientom. Že mi prví krát odpovedal na e-mail v noci o pol 11h a potom po operácii že aj zavolal. Takže ja mám len a len dobré skúsenosti s Icscare v Prahe. Uvidíme ako to bude ďalej so spermiogramom ale operácia a príprava s klinikou prebehla hladko a chválihodne. Ak budete hľadať androloga tak odporúčam dr. Bittnera. Nerobím mu tu recenziu ale zdieľam svoje skúsenosti. Je to trochu drahšie ale postarajú sa tam o vás ako o bábätko, časť nákladov vám preplatí ZP

fialka711
2. nov 2020

@coobra môžem sa opýtať na celkovú cenu koľko vás to stalo? Priateľovi tiež zrušili operáciu kvôli korone.. 😏

coobra
4. nov 2020

@fialka711 Ahoj, jednostranná operácia ma stála 1520€, najlepšie kartou. Len si treba pýtať normálny bloček nie faktúru ako ja, treaz mám problém z ZP lebo faktúru neakceptujú. Neviem prečo keď je aj to dokald o zaplatení. Zhruba 480€ by mala preplatiť zdravotná poisťovňa. Určite by tam nemal ísť sám ak sa chce vrátiť istý deň. Ale aj mne povedali že budem operovaný rano a operovali ma o 12h takže o 7h večer som ešte bol celý stratení preto som tam prespal jednu noc.

vve
autor
4. nov 2020

@fialka711 nas stala 150 🙂 my sme mali šťastie ze to bolo v auguste a objednali nas hned za 2 tyzdne. Takze sme neriesili ani koronu ani nic chvalabohu.
A co sa tyka rekonvalescencie u nas je stale problém s jazvou ale to patri k tomu asi, kedze je to nachylne miesto. Inak vsetko ok. Nemyslim si ze je to take nevyhnutne ist x km za tym.

fialka711
5. nov 2020

@vve ja som sa konečne dopracovala k novému termínu. Aj keď až 8.12.ale lepšie ako nič. Dúfam, že to vyjde. A nakoniec je objednaný do BB. Nám to trošičku súri nakoľko priateľ už má 40r a ešte nemáme ani jedno babo 😏

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre