Snaženie sa o dieťa a kašeľ

mariamisko
11. feb 2023

Prosim snazim sa o tehu menstruacia ak tak o 4 dni mi pride ak nebudem tehu...deti chore mam s kaslom a uz to sada na mna suchy kasel a skrabanie v hrdle...prosim co mozem na kasel ale iba take co vam lekar odporucil nie co si myslite ze mozem....dakujem

dzulli1980
11. feb 2023

Veď nie si tehotná, môžeš akýkoľvek voľnopredajný liek, či? ... u nás na suchý kašeľ zaberá Paxeladine prípadne Tussin.
@mariamisko

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mariamisko
autor
11. feb 2023

@dzulli1980 mozem a nemusim to je pravda ale radsej predist lebo ja by som vkuse potom nad tym uvazovala proste taka povaha som

mariamisko
autor
11. feb 2023

@jj298 neviem preco sa chytate sa hlavu ved pisem ze mozno som mizno nie o 4 dni sa uvidi a preto ze som obozretna nie je nic zle ...ved aj lekar ak bwriete nejake lieky a chcete otehotniet vam povie radsej vysadte...

veronikaszabova
11. feb 2023

@mariamisko v pohode si daj barsco z lekarne.

petamich
11. feb 2023

kup si Stopkasel, moze sa aj v tehotenstve

nevenka
11. feb 2023

@mariamisko len prirodne skus, Stopkasel, ja som mala aj take striekacie do hrdla, celkom dobre mi to robilo, Stop Angin ci ako sa to volalo. A este odporucam sirup z lisajnika, ja som mala Livsane, a to mne zaberal jedine Stoptussin. Ten Stoptussin som brala, kym som nevedela, ze som tehotna este, potom som vysadila, babatku nic nie je, ma uz 6 tyzdnov za chvilku. Ja som brala aj dalsie lieky, co sa v tehotenstve vyslovene nesmu. V zaciatkoch nie je dieta napojene na Tvoj krvny obeh, takze klud. A lokalnych veci sa fakt neboj, mne gynekolog povedal, ze hocico na cmulanie, ze lokalne veci az tak neskodia, ze vzdy lepsie, ako potom musiet brat antibiotika. A to po cele tehotenstvo.

guga79
12. feb 2023

Tussirex je tiez fajn

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre