Prosim snazim sa o tehu menstruacia ak tak o 4 dni mi pride ak nebudem tehu...deti chore mam s kaslom a uz to sada na mna suchy kasel a skrabanie v hrdle...prosim co mozem na kasel ale iba take co vam lekar odporucil nie co si myslite ze mozem....dakujem
@dzulli1980 mozem a nemusim to je pravda ale radsej predist lebo ja by som vkuse potom nad tym uvazovala proste taka povaha som
@jj298 neviem preco sa chytate sa hlavu ved pisem ze mozno som mizno nie o 4 dni sa uvidi a preto ze som obozretna nie je nic zle ...ved aj lekar ak bwriete nejake lieky a chcete otehotniet vam povie radsej vysadte...
@mariamisko v pohode si daj barsco z lekarne.
kup si Stopkasel, moze sa aj v tehotenstve
@mariamisko len prirodne skus, Stopkasel, ja som mala aj take striekacie do hrdla, celkom dobre mi to robilo, Stop Angin ci ako sa to volalo. A este odporucam sirup z lisajnika, ja som mala Livsane, a to mne zaberal jedine Stoptussin. Ten Stoptussin som brala, kym som nevedela, ze som tehotna este, potom som vysadila, babatku nic nie je, ma uz 6 tyzdnov za chvilku. Ja som brala aj dalsie lieky, co sa v tehotenstve vyslovene nesmu. V zaciatkoch nie je dieta napojene na Tvoj krvny obeh, takze klud. A lokalnych veci sa fakt neboj, mne gynekolog povedal, ze hocico na cmulanie, ze lokalne veci az tak neskodia, ze vzdy lepsie, ako potom musiet brat antibiotika. A to po cele tehotenstvo.
Tussirex je tiez fajn
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Veď nie si tehotná, môžeš akýkoľvek voľnopredajný liek, či? ... u nás na suchý kašeľ zaberá Paxeladine prípadne Tussin.
@mariamisko