Ahojte, s partnerom sa snažíme už niekoľko mesiacov o dieťa,mame už jedno skoro 2-ročne dieťa, to sme nemali problém počať. Lenže teraz stále nič, už som z toho zúfalá, beriem aj kyselinu listovú, obaja žijeme zdravý životný štýl, proste neviem kde je chyba, koľko vám trvalo kým sa vám to podarilo ? Samozrejme sledujem aj ovulaciu, menštruáciu mam pravidelnú 😏. Čo by ešte vedelo pomôcť?🙏
My tiez prve hned, druhe az po 18m snazenia. Je pravda, ze vtedy sme to vzdali a zadarilo da. Takze aj psychika robi vela. Absolvovali ste vysetrenia? Ovulaciu sledujete bazalnym teplomerom? Odporucam aj bromelain po potvrdenej ovu. Muzovi zinok.
ano psychika robi svoje my sme sa snazili viac ako rok a potom sme si povedali sa zaockujeme a potom budeme pokracovat, nemyslela som na to uplne vypla este som aj vedela presne kedy mam ovulaciu ale nesnazili sme sa pocas nej a podarilo sa co som si ani nemyslela
Tiež súhlasím s tým,že netreba sa na to zameriavať. Ja som otehotnela tak,že som sa mysľou nastavila na štúdium, spoločné bývanie,povedala som si,že kašlem na to a idem sa skrátka sústrediť na iné veci. A zrazu ani neviem kedy a bolo. Nie nadarmo sa hovorí,že sa niečo stane,keď to najmenej čakáš.Ten hore si s nami robí čo chce :D Ale odporúčam užívať kvapky gynex 🙂
Ďakujem vám za odpovede 🙂
Držím palce aby ste vedeli vypnúť v hlave snaženie aby sa to potom podarilo,my sa budeme pokúšať o 2-3týždne po druhej dávke očkovania,pred 3týždňami sme prišli o mimiv 6tt :/ nebrali sme vitamíny od min. týždňa sme si nasadili,že ak sa podarí aby bolo zdravé a ostalo.
@arabellka1 budem rada, idem napísať
@alison11 oj držím palce nech vám to vyjde 🙏
Ďakujem krásne práve som bola u gynekológa a vraj keby mu nepoviem,že som po potrate ani by nevdel,že všetko mám čisté 🙂 3.9. máme druhú dávku očkovania tak potom sa budeme až snažiť som pred menzesom.Aj ja držím palce Vám a avšetkým žienkám ktoré túžia po zdravom bábätku 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nemysliet na to ze chceš otehotniet. Zameraj da myslou na niečo ine.