Ahojte zistili mi ureaplazmu mame teraz s manzelom antibiotika do 29 juna... Gymekolog mi nekazal uz pist na kontrolu tak myslite ze uz od 1 jula sa mozme snazit o babo? A este aom objednana na henatologiu ale dala ma az 12.8 nemusim cakat dovtedy myslite ze sa mozme snazit ako doberieme lieky?
my sme mali na ureaplazmu dvojo atb aj muz aj ja
my obaja s muzom sme boli lieceni na ureaplazmu, nezbavila som sa toho, tak som sa na to cele vykaslala, nemyslela som na to, kedze som nemala ani ziadne priznaky, bolesti...otehotnela som bez problemov, teraz cakame 3. babo 🙂
@miska7754 minuly rok v januari mi na preventivke zistili ureoplazmu parvum, mam aboslutne bezpriznakovy priebeh. S manželom sme brali atb, nezabrali po kontrole som mala ešte vyššie zapalove hodoty. Každopadne v maji som otehotnela, po uplne bezproblemovom tehotenstve mam zdraveho syna. Ono ureuplazmz ma vela ludi, ktori su bezpriznakovi, lekari nie vždy robia stery. Držim palce.
@miska7754 poviem iba za seba, my sme sa snazili, hovorim, keby mi dr nerobil stery tak žijem v nevedomosti ako som žila roky predtym 😄. Doležite je či ma ureoplazma nejaky vplyv na kvalitu tvojho života, niektore ženy popisuju problemy s močenim a podobne, v tomto pripade je asi lepšie preliečit
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@miska7754 Ureoplazma je dost zakerná na prekontrolovanie by si mala zaist nakolko je tak ze antibiotika ani nezaberu