Ahoj, davam tuto diskusiu anonymne, lebo je to ozaj blba otazka😂 tento mesiac sme sa zacali snazit o dieta. Akurat mam ovulaciu, prve tehotenstvo bolo bez problemov hned na prvy sup. Ja vsak potrebujem ist na RTG paty buduci tyzden. Mam ho odlozit po menstruacii az(ak teda dojde😃) pripadne-aky negativny dopad by v tomto obdobi, ak vobec nejaky mohol mat ten RTGna zhluk buniek? Proste sa zamyslam, ci je tam nejake riziko
@fallon1 ved to si aj ja myslim. Len nechcem zbytocne sexovat a potom si tie bunky vyrentgenovat prec😂😂😂 (irony mode on)
Na RTG podpisujes, ze nie si tehotna, cize je tu riziko.
Spytaju sa ci si alebo mozes byt tehotna a dostanes vestu navyse, ak povies ano. Mna sa pytali, ja ze nie a nakoniec som tehotna bola, resp. som bola medzi ovu a MS. A robili mi rtg hlavy.
Aj keby si bola tehotna, RTG paty tehotenstvo neohrozi, ani keby si nemala vestu. Robim rtg.
Žiarenie ide len do päty nikde inde. Aj keby si bola tehotná nič sa nestane.
Keď máš akurát ovuláciu tak si dajte pozor a začnite až od budúceho mesiaca.
Ahoj, mne rontgonovali patu par mesiacov dozadu, pytali sa na tehotenstvo a na brucho mi dali nejaku specialnu prikryvku, keby nieco. Aj napriek tomu, ze mi svietili len na patu 🙂
@nikpa na to uz je neskoro🤣
Vdaka za vsetky rady
Ja som bola na rtg clenku vo 4 m tehotenstva.oblozili ma vestami,natocili aby bol co najmensi dosah a clenok zosnimkovali.nemala som na vyber,bol skaredo zlomeny,potrebovali aj napravit.doma mi uz beha zdrava mala slecna.
Treba povedat,ze mozes byt pravdepodobne tehotna,budu vediet co robit.
tehotna netehotna..co ked sa este ani dovtedy neuhniezdi?
Autorka kludne si chod na rtg , je tam menej ziarenia ako keby si cestovala na dovolenku lietadlom!
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.