Ahojte damy chcem sa spytat s drahym chceme babo a dneska sme mali po dlhom case styk aj stym ze domna napustil a mam aj plodne dni a ukazuje mi ze vysoka sanca byt tehotna a mam taky problem ze po styku a napusteni ma tak zvlastne boli podbrusku moze to byt ze by sa nieco zadarilo alebo len plany poplach.
Dakujem za radu.a viem ze je asi skoro hovorit ze by sa daco zadarilo ked len dneska sme to skusili a uz jedno dieta mame nadhernu dcerku.
@bambulka12345678 nie len si namyslas. Nechaj tomu voľný priebeh a bud prosím ta tehotná až keď ti bude meškať menzes a budeš mat pozitívny test a následne ti to Dr potvrdí. Dakujem
@bambulka12345678 hneď po styku nemôžeš nijako cítiť, či sa podarilo, aj keď máš akoby podráždené podbruško.
Prosím nepoužívaj výraz "napustil".. znie to hrozne. Môžeš to nahradiť slovom ejakuloval.
@3petka ano to chapem viem uz som mamina len ma zaraza to ze pri dcerke som taketo daco nemala ziadne bolesti nic ani som dokonca netusila ze som tehotna az ked mi meskali preto som to som napisala myslela som ze nuektora zvas nieco take mala.
@ina2405 prepacte ze som to zle napisala ospravedlnujem sa
@bambulka12345678 veď zas žiadna tragédia, nemusíš sa ospravedlňovať 🙂
@bambulka12345678 ja som pri prvom ani netušila kedy ako. Pri druhom keď sme sa snažili mi začali ako naschval haprovat cykly. Bola som tehotná pomaly každý mesiac 😂 až na sva razí ale tie nedopadli dobre. Po 4 rokoch som si povedala že ok prvý bude jedináčik a sup je tu druhý sikovnik.
Hneď po sexe nie si tehotná aj keby sa čo dialo.
@3petka super no my sme sa teraz az rozhodli ze chceme teda dalsie mala ma 5 rokov a aby nebola sama chceme nech ma surodenca tak drahy ze teda skusime a uvidime a a po ejakuacii po chvilke ma zacalo dole pobolievat co mna nikdy neboli preto som to sem napisala ze mozno niektora z vas bude vediet co to moze byt viem nemozem hned mysliet nato ze som hned tehotna to nie dceru sme dlho sa snazili mat az ju mame tak sa bojim ze aj to druhe bude dlho trvat.
@januska12323 to chapem ano len ma to pobolieva co nikdy ma nebolelo preto sa pytam.
@bambulka12345678 z ovulácie ťa ešte môže bolieť, mňa bolí aj niekoľko dní
@ina2405 to ma nenapadlo lebo jak pisem nemala som takuto bolest
@bambulka12345678 tak keď ste to dlhšie nerobili. Môžeš mat podrazdene podbrusko
@3petka takto robili ale nikdy neejakuloval to domna tak myslene viem je to zvlastne chapem mozem to byt vsetko mozne ale tehotenstvo este isto nie to sa neda hned aj to viem to ukaze sa az za 10 ci kolko dni jak vravim dcerku som ani netusila ze som tehotna az po dovolenke ked sme dosli domou a zo srandy som isla robit test a ciarky boli dve
@bambulka12345678 Veď pobolievať podbruško môže aj kvôli samotnej ovulácií.
@bambulka12345678 keď ti bude meškať menzes.
@3petka tak to uvidim za dva tyzdne ci dojdu alebo nie chodia mi nacas
Trosku si dostuduj biologiu, popripade popros gynekologa, nech ti to lepsie vysvetli 😉
@bambulka12345678 do mňa napustil... konečná 🤦🏼♀️
Čo si bazén?
@bambulka12345678 nie nic to neznamena
@bobaas skoro som si displej oplula co sa tu rehocem.... ze bazén 😂 😂 😂 😂 😂
@marhulka13 ja tiez 🤣
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Takýmto tempom budeš zajtra cítiť prvé pohyby 🙄🤨😁