Snaženie sa o bábätko už 4 mesiace

jessa1
1. júl 2024

Ahojte babi z partnerom sa snažíme o bábätko už nejaké té mesiace cc 4 mesiac žiaľ sa nám nepodarilo ešte 😔 chcela som sa spýtať na rafi co vám pomohli alebo co robiť po sexe abybta spermia prešla alebo neviem do predu ďakujem za radi

jaass
1. júl 2024

@jessa1 4 mesiace je VEĽMI malo, keby si napísala 2 roky je to o inom….

anjelicek26
1. júl 2024

4 mesiace je este kratko, netreba zufat... ak chces aktivne nieco robit, kup ovulacne testy, meraj bazalnu teplotu, ziskaj "vedomosti" o tom, ako tvoje telo pracuje, mne to velmi pomahalo trafit, lebo fakt mne skakala ovulacia medzi 11-19.dnom cyklu... zbehni si na preventivku na gyndu, muz moze zbehnut na spermiogram, nech aspon viete, ci sa nesnazite "zbytocne" bez sance na uspech... a potom s kludom anglicana vylozit nohy a uzivat si sex a vediet, ze to chce len cas.

luciaruz
1. júl 2024

Absolvoval muz spermiogram? Absolvovala si ty hormonálny profil? Tieto dve veci si vybavte. Potom uz iba počkať na ovulaciu. Bud ovulácie pasiky alebo na klinike reprodukcie ti vyvolaju.

pato88
1. júl 2024

Nam radila na fertility joge davat nohy na stenu ( lezis na chrbte a vylozit nohy na stenu) nie zeby to vyslovene pomohlo spermiam ist rychlejsie, ale vraj to cosi uvolnuje ta poloha, tusim vajickovody alebo co to bolo.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre