Maminky snažíme sa o bábätko 19.9 som dostala ms a stále pokračuje vždy mám 7 dní kedy bývajú plodné dni? Vždy je to tak ako mi.ukazuje kalendár?
ovulacia moze prist aj pocas ms aj tyzden dva po skonceni, je to vysoko individualne, skor sa zameraj ja rozpoznanie vnútorných znakov, nastuduj si bilingsovu ci symptotermalnu metodu (dufam ze som to spravne napisala)
ja viem vzdy kedy mam ovulaciu...trosku sa sleduj..pocas plodnych dni sa meni aj hlien, byva ako vajecny bielok, taky tahavy priesvitny....mna pri ovulke boli podbrusko a vajecnik, tak asi 2 hodky a sedi mi to vacsinou aj s menstr.kalendarom, mavam 28 dnovy cyklus vacsinou
Mne sa osvedcili ovulacne testy, ked som zacala testovat tak zistila som ze mi to vobec nekoresponduje s tym, ako mi ovulaciu vypocitala appka.
Telo sa riadi podľa seba nie podľa appky...takže kalendár ti môže ukázať len orientačne alebo môžeš mať ovulaciu aj inokedy.
Kalendár len tipuje podľa zadaných údajov, nemôže to vedieť naozaj.
@januska12323 ja musim povedat, ze mne appka sedi takmer presne...1 den hore dole pri ovulke a tym padom aj menzese..ale mam pravidelny cyklus, takze to sedi skoro ako rit na serbel, ziadne extra vykyvy...
Stretli ste sa niekedy s tým, že žena mala vyoperovaný vaječník a zmenili sa jej hladiny hormónov v tele? momentálne sa snažíme o dieťa a nejak sa nám od tej operácie nedarí. Mám aj skrátený cyklus asi o 3dni. Moja gyn.je taká klasická pani doktorka,ktorý sa mi zdá že nechcem nejak do hĺbky riešiť tento problém nakoľko už dieťa máme. Prípadne viete mi poradiť ako by sa toto dalo riešiť u nejakého dobrého gyn. v Nitrianskom kraji? Ďakujem.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ideálne je sledovať si bazálnu teplotu, prípadne to doplniť ešte ovu testami a sledovať si ovuláciu na základe týchto faktorov.