Snaženie sa o bábätko

22. feb 2024

Aké skúsenosti Mate samozrejme s partnerom, keď ste sa snažili o bábätko s fertiduo,folandrol pre mužov a pre ženu lejdivita chcem byť mamou ? Pomohli vám tie vitamíny k počatiu?. Alebo teda ak vás partner mal problém so spermiogramom, zlepšil sa mu keď tie vitamíny bral? Ďakujem krásne za odpovede.

anjelicek26
22. feb 2024

Problem zo spermiogramom je strasne siroky pojem...niektore veci ako zapal ci pocet spermii sa da rozhodne vyriesit doplnkami, zmenou stravovania a pohybom... ale niektore anomalie a deformacie spermii veru nie.

domcavesel
22. feb 2024

Mne žiadne vitamíny nepomohli, určite môjmu telu dodali nejaké zložky ale keby som nezačala riešiť tehotenstvo pomocou liekov od doktora, nedopracovala by som sa zrejme k nemu.

diaszoky
22. feb 2024

Nepomohlo mi nic a to som slusala kde co aj matersku kasicku testy ovulacne a bla
Bla bla
Iba mi pomohol Boh❤️Modlitby a prosby plus som brala femi kvapky na 4 cyklus som bola tehu. Neviem ci nahoda alebo nie. Ja stale vravim co nezaberie do troch mesiacoch tak nezaberie uz vobec

janes12
22. feb 2024

Boh pomohol aj mne ❤️

ver123
22. mar 2024

Ahoj, tak odpoviem takto, verím že Boh pomohol aj nám ale bez nejakého nášho snazenia/zmeny sa nestane zázrak ak je spermiogram ozaj zlý.
Moj manžel ho mal zlý ale po odporúčaní gynekológa skúsiť vitamíny Sermatrop sa výsledky oveľa zlepšili vo všetkých smeroch. A keďže spermie sa obnovujú každé 3 mesiace, tak nám sa to pošťastilo hneď po 3 mesiacoch užívania týchto vitamínov a to sme sa predtým snažili rok a pol.
Takze verím že toto bol aj náš zázrak s malou pomocou medicíny. 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre