Snaženie sa o bábätko

nikolka5432
17. aug 2023

Ahojte žienky mna by zaujimalo ako dlho ste sa snažili o bábätko.Ja s mužom sa snažíme už rok od spontanneho potrat
U.Muž aj ja sme úplne v poriadku.Dopomohlo vám niečo k otehotneniu?

veselo_neveselo
17. aug 2023

@nikolka5432 zatial nie :-/
Beriem kys.list, VitD,choline+ Inositol, d-chiro inositol, Mg, coenzym q10. Zatial nepomahaju 🫠
Ale ja som stara, takze u nas je to podla ocakavani. Len dufam ze aj na nas sa stastie trochu usmeje.
Ideme do Caru (zajtra!), dohodnut dalsie kroky.

kvetinka1918
17. aug 2023

@nikolka5432 my s manželom sme sa snažili 3 roky o bábätko bolo nám zvláštne že za 3 roky nič už sme ale začali mať také otázky prečo či je niečo zle alebo ako a zrazu po 3 rokoch bum a čakali sme bábätko bolo to nečakane mysleli sme si že sa to nepodarí zamerali sme sa obaja na seba a užívali sme si jeden druhého užívala som len normálne vitamíny a tak isto aj manžel nič špeciálne.

bolarazjedna
17. aug 2023

Ahoj, len na povzbudenie - ja som otehotnela po pol roku snaženia, skončilo to ako MA. Následne som otehotnela presne rok. - pozit test mi vyšiel 15dni potom, ako v CAR v rámci prvej konzultacie nám povedali, že s takými výsledkami IUI ani nemáme skúšať, iba IVF (ja endometrióza, manžel zhoršený spermiogram).
No a teraz druhé sa podarilo v 4.mesiaci popri kojeni, úprimne som to nečakala, že tak skoro ☺️

petronellla87
17. aug 2023

@nikolka5432 nam sa zadarilo ked sme kupili dom😄zrazu uplne ine starosti a vybavovacky...uzivala som len kys listovu

melany444
18. aug 2023

@nikolka5432
My sa snažíme tri roky a nepomohla nám ani liečba ani vitamíny.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre