Ahojte dámy.. idem sa vás opýtať… snažili ste sa niektoré o mimi aj počas toho, ak vám bolo zistene ureoplazma?? Či radšej treba počkat a preliecit ?? Beriem rôzne antb už pól roka a stále sa má to drzi.. mám oslabenú imunitu, lebo mám biologickú liecbu zas na niečo iné, takze mám pocit, že aj tak sa toho tak lahko nezbavim … a toto nás časovo dosť obmedzuje v snazilkovaní.. ďakujem za vaše rady a skúsenosti
My sme to tiez mali, mali sme tetracyklin na 3 tyzdne, muz nesiel k urologovi vobec, ja som bola na kontrolnom stere hned po dobrati atb a este potom raz asi po roka na to. Ked boli oba stery negativne tak doktor povedal, ze je to prec. Lebo keby to mal muz tak by sa to ne mna zas prenieslo. Ovsem za predpokladu, ze nezahybal 🫣
Ono tá ureaplazma údajne môže spôsobovať také pavučinky vo vajcovodoch, preto teoreticky súvisí s prípadnou neplodnosťou. O tom krčku som ani netušila.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj 🙂 ja som mala ureaplazmu a počas liečenia sa (liečbu sme podstúpili obaja partneri) sme mali “zákaz” mať styk, aby sa to neprenášalo. Liečiš sa len ty? Alebo sa liečite spolu s partnerom?