Ahojte, asi 5 rokov dozadu som trpela opakovanymi mykozami, pravidelne kazdy mesiac ale nikto mi nevedel povedat cim to je sposobene a nic mi na to nezaberalo. Lekarka zhodnotila ze asi hormonalne zmeny, pripadne stres, nieco v strave, ale ziadne stanovisko k tomu nedala. Zrazu to aj samo vymizlo a mala som pokoj dlhe roky. Teraz sme sa zacali snazilkovat asi pred dvoma tyzdnami a s tym prisla aj mykoza, ktora nie a nie zmiznut. Nemate s tym niekto skusenost? Neviem ci to ma neico spolocne so snazenim alebo nie. Lekarku som o tom samozrejme oboznamila, predpisala mi zatial nejake masticky a k tomu si davam Rosalgin vyplach, specialny gel na umyvanie, ale zatial nepomohlo vobec nic. Dakujem🙂
@ivkav5 výplachu si nerob, tie ti ešte viac rozhadzu vaginalnu mikroflóru. Radšej si dávaj vaginálne probiotiká, napríklad vitagyn, Gynimun a pod. Ty potrebuješ hlavne dať do poriadku vnútornú flóru. Môže byť, že partnerove spermie ti narúšajú vnútornú flóru. Neje partner veľa sladkeho napríklad? Alebo on sám môže mať mikozu no keby možno nespôsobuje nič a prenáša ju na teba
Nebolo by na škodu preliečiť aj partnera liekmi.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ivkav5 a robila ster ?