Snaženie sa a bolesť

adrika997
24. jún 2023

Dobry den, prvy krat sa snazime o babo a prvy krat pocitujem tlaky na lavej strane ako keby na vajecniku. Nie je to bolest skor tlak ako zastavene vetry..raz je to lepsie a raz take iste. Nezhorsuje sa to ale mam to uz par dni..moze to byt stale po ovulacna bolest alebo sa nieco uz podarilo a nastavaju zmeny ? Mal niekto skusenost ? Hadam to nie je cysta alebo mimomaternicove. Ine priznaky ako tlak nemam.
Dakujem

colsami
24. jún 2023

@adrika997 kedy si mala ovulaciu?

adrika997
autor
24. jún 2023

@colsami 18.6. mi ukazal ovulacny test pozitivitu a bol pozitivny este aj 19.6. vecer. Takze cca do 36hod by sa malo uvolnit vajicko..boli sme spolu kazdy druhy den po 48hod cca.

colsami
24. jún 2023

To je este skoro na nejake vyrazne znaky ze sa podarilo, nie je to aj v tom ze nakolko sa uz vedome snazite, vela sa sledujes pozorujes a vnimas aj tie veci co by si si inak nevsimla..? Kazdopadne, za nejaky tyzden ti uz aj tehotensky test povie, takze to su vsetko len hypotezy 🙂
Drzim palce.

adrika997
autor
24. jún 2023

@colsami Dakujem krasne..nikdy som po ovulacii necitila takyto tlak na jeden strane tak preto romyslam..tym ze je to skoro aj na uhniezdenie tak hadam to nie je mimomaternicove. Jedine ze cysta ale tiez verim ze nie. Pojdem ku gynekologovi kazdopadme ale termin mam az 30.6.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre