Snaženie po Pregnyle

simusiacik
27. feb 2017

Ahoj holky, 12 dc folik 21mm,pregnyl pichnutie 14:00 snaženie 8 hod po pichnuti pregnylu a 32 hod po pichnuti pregnylu - teda 12 dc a prelom 13/14 dc (noc), viac sa zial nedalo. Myslite si,ze to bude stacit? Minule boli foliky 2 na kavej strane a nic z toho,zacinam byt velmi nestastna 😞 teraz som dostala aj utrogestan,tak beriem od 16 dc. Nastala u vas ovulacia po pregnyle do tých 36 hodin? Ja som skoro nic necitila,tak si nie som ista 😢

lienka737
27. feb 2017

Mala si aj hlien?
Ak áno- teda ten sprány plodný, tak spermie v ňom vydržia aj 5 dní.
Stačí jedna jediná 😉
Cítiť ju nemusíš, to len niektoré ženy ju cítia.

simusiacik
autor
27. feb 2017

@lienka737 ja ten hlien moc odsledovať neviem,aby som bola úprimná. Tých 8 hod po vpichu sme ale použili conceive gel pre lepsi pohyb spermií. Och stacilo by,ak by vydrzali 2-3 dni. Od dnes uz beriem utrogestan

majusiatko24
8. júl 2017

Zdravim vo stvrtok mi bol pichnuty pregnyl doobeda okolo 10, je to neskoro ked sme sa snazili az v sobotu doobeda? Nemala.som este pocit ovulky takze hadam to nebude neskoro lebo take pobolievanie ako pred ovu som mala.akurat v sobotu v den ked.sme sa snazili...hadam to vijde som po laparoskopii vajecnikov brala.som.cil.clostil + pregnyl takze uvidime

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre