Ahojte, viem že aj tak je to málo,cake snažíme sa cez pol roka o druhé dieťa, prvé sa podarilo hneď, nám PCO syndróm, dr mi povedal že mám.brat len lady vita chcem byť mamou, a ozvať sa o pol roka, ale neviem či je to dostačujúce, keďže tento mesiac som nemala ovuláciu ( robím si testy), o pár dní mám.mat ms, pomohlo vám aj niečo iné ?
Gynex a Inofolic
@lucijalucy nepriberali ste z neho
@tatranka4 z čoho? Nepostrehla som žiadnu zmenu na váhe. Samozrejme veľa robí životospráva. Ani Gynex ani inofolic si myslím neobsahujú nič čo by malo spôsobovať priberanie. Nie sú to hormóny.
@tatranka4 ahoj.. ja som sa tiež dlho snažila a nič... Bola som na vyšetrení u endokrinologičky a zistila mi tiež PCO... Predpísala mi lieky ktoré užívam vyše 2 mesiace... A teraz čakám či sa to konečne zadarilo
@christinka1 ták mne kázal dr prísť až pred letom že potom sa to bude riešiť zatiaľ len brat tw vitamíny ale už mi 6 dní mešká ms a nič testy negatívne takže len očakávam kedy nabehne ms asi mi ten lady vita posunula ms alebo neviem čo to
@tatranka4 tak mne meškala už aj 2 mesiace a nič... Ale to som ešte nebrala žiadne vitamíny ani lieky... Možno ti len hapruju... Ja by som na tvojom mieste skúsila zájsť ku endokrinologovi aj...
@christinka1 tam som bola pred rokom nič všetko ok, tak ja mám stále tak cca 36 dňový cyklus takže čakám ešte dnes to je ešte len 42 dní možno mi prídu a možno neskôr až ukážu tak či tak už kašlem na to
@tatranka4 ja som bola na tom rovnako a pomohli mi silove cvicenia a vyradit zo stravy uplne cukor. Ale tym myslim koplet - aj biele pecivo atd. Predtym som sa pchala vitaminmi všetkého druhu zbytocne.
@marvin1234 tak, neviem čo sa stalo tak prvá dcéra hneď na prvýkrát a. Ďalšie sa nedari
@tatranka4 hej ale píšeš že máš PCO ... Mne to zistila endokrinologička a preto mi predpísala ten siofor.. a čo som čítala tak dosť babám pomohol
@christinka1 tak mne to povedal dr že mám, aj na endokrinologii, ale nič mi nepredpisal, chodila som po vyšetreniach aj na genetike som bola endokrinologii u dr aj v lubochni tam kde je to specializovane
@tatranka4 no ja som jej povedala aký mám problém... Že sa mi nedarí otehotnieť... Spravila vyšetrenie... Keď prišli výsledky, povedala všetko ok akurát že mám PCO a chce mi pomôcť aby som otehotnela,tak mi predpíše siofor 🤷 tak neviem...
@christinka1 uvidíme ja som raz otehotnela spontánne, takže dr povedal že nechce do mňa trepať lieky, že počkáme do roka ak sa nepodarí tak potom
@tatranka4 ano aj ja mam prveho na prvy sup a druheho rok snazenia a vsetky tie zmeny co som pisala. Mne bohuzial takmer žiadnu ms kvoli pcos dva roky kojenia uplne zrusili a potom 52 dnove cykly bez ovulácie.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@tatranka4 Gynex kvapky😊