Snaženie o bábo a bolesť podbruška

miska7754
20. apr 2022

Ahojte zajtra mam dostat menzes a snazimee sa o babo a boli ma strasne pod bruskom moze to ist o tehotenstvo? Menzes mi vzdy meska

noemikatka
20. apr 2022

@miska7754 bhdes vedieť keď bude meškať ale ako píšeš menzes ti stále mešká vieš vlastne kedy máš ovulaciu? skusk urobiť test až keď ti bude meškať aspoň tyzden

miska7754
autor
20. apr 2022

@noemikatka ano ovulaciu som mala 8 aprila. Lrbo som testovala sa ovulacnymi testami

klarissa25
20. apr 2022

Môže a nemusí. Vestecku guľu už nemám..

anazuz20
22. máj 2022

Ahoj mám nepravidelný cyklus,nemeskaju mi krámy teraz a PM bola 1.5 -7.5.2022 ,spravila som si test a vyšiel mi pozitívny,objednala som sa na gyndu že chcem ísť na preventívnu prehliadku.. dr som povedala že chcem poriešiť ms, preventívnu ,a že mi vyšiel test ,tak sme šli na sono a mi vraví že vidí tam malú dutinku 6.5mm ,že mi vezme krv a uvidí sa podľa HCG že ako no len že som bola na pohotovosti pre strašné kŕče v podbrušku a tam mi povedali že akurát mi vidia ranu po cisársky tak teda nechapem tomu ,to HCG sa mi nezvyšuje tak teraz mám čakať a skúsiť spraviť test alebo čo ?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre