Ahojte, ako dlho ste sa snažili o babo,prvé prišlo z ničoho nič a teraz sa snažíme a nic
Sme na tom podobne, snazime sa 3ti rok, v auguste som bola na prefuk a teraz beriem lieky na vyvolanie ovulacie...😐
@tatranka4 snažili sme sa cez rok a pol, už som mala ísť na laparoskopiu ale dr. mi odporučil inofolic aby som skúsila aspoň 3 mesiace a keď nie tak ze ma pošle na tu laparoskopiu. No ešte sa so mnou vsadil že do 3 mesiacov prídem tehotná, neverila som. A ja od poslednej návštevy som nedostala menštruáciu a teraz som v 12tt 💓 zároveň som dní okolo ovulácie a po ovulácii jedla ananás ( to ma tiež nejaký účinok na uhniezdenie som čítala) a pred ovulaciu sme nemali sex ale 10 dní ( lebo som čítala o nejakej takej metóde 10 dňovej) takže neviem co k tomu dopomohlo 🙂
mne doktor povedal ze pol roka je uplna pohoda, do roka este ako tak, ze o nejakom probleme sa hovori az po roku. ak si chcete byt isti, prve vysetrenie by mal byt spermiogram je najednoduchsie a rychle. ak je ok potom sa hlada problem u zeny
Hneď na prvý šup aj pri dcére aj pri synovi po 10.r.
@osky no ja už vlastne od menzesu až po ovulaciu som nemala sex, šetrili sme spermie 😂 ale 2 dní pred ovu sme začali aj v deň ovi 😊 a ak by ste sa rozhodli pre inofolic určite ho nepite z celým pohárom vody. Ja som si ho nasypala do pohárika a zaliala vodu iba aby sa z toho stala tekutina aby som to mohla prehltnúť čiže vody tak na jeden max dva glgy 😊 aby to malo grády 😂
Ahoj my sme raz skúsili a už spí pri nás v postieľke
My rok neuspesne a tri mesiace uzivania inofolicu a chvalabohu sa podarilo a to mam Pco . zázraky sa dejú treba v nich veriť lebo ja som už prestávala. 🥰🥰
Prvá 8.mesiacov,druhy syn vyše 4rokov,po pol ročnom užívaní inofoliku, následnej laparoskopii, po zistení, že mám nepriechodné vyjickovody, smer centrum na umelé, vyšlo nám až 3.ivf a teraz ma syn 16 mesiacov a ja som v 9tt, z ničoho nič, po užívaní si s manželom, že sa nemôže nič stať, keďže mam nepriechodné vajickovody a ešte stále dojčím... Čiže najmä je to podľa mňa o psychike..ale chápem, ak je túžba po bábätku, žene ťažko nahovoriť, nech si to užíva a bude kľudná.. A ešte by som dodala, že aj prvú dcéru aj toto sme výlučne zozadu😜 čiže možno aj poloha závisí.. Vraví sa ak má žena pretocenu maternicu najlepšie je zozadu.. Ale to ma neberte vážne, to som len pocula
Ahojte my sme sa tiež z priateľom snažili 3roky no nedarilo sa obaja sme. V poriadku no raz som čítala o inofolicu combi a ginexe tak som si to zadovážila a v ten mesiac užívania som si našla krásne 2cierky na teste 😘 teraz. Som 34tyzdni a nevieme sa dočkať nášho synčeka 😍 odporúčam ginex a inofolic combi
Ako nesnažíme sa dlho to je pravda ale predtým. To bolo hneď , takže som musela že aj teraz to tak bude žiaľ asi nie, keďže som po operácii žlčníka a pankreatitide tak mám aj kúsok strach či mi tá pankreatitida nejako nepoškodila
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.