Ahojte ako vypnúť pri snaženi sa hlavu? Veľmi túžim po bábätku ale neviem vypnúť a som sklamaná stale ked sa nezadarilo. Beriem tabletky cize o ovulaciu si musim sledovať a tym vzniká ten stres ze presne viem kedy by sme sa mali snažiť a neviem si to užívať. A po ovulaciu uz nedočkavo čakám :/ :/
My sme plánovali a nedarilo sa. Keď sme neplánovali podarilo. Dokonca 3x😀
@kikusenka1 len ja mam pco a bez tabletiek nemam menzes ani ovulaciu resp. 2-3x do roka :/ kym som nebrala lieky neriešila som plodne neplodné dni lebo som nikdy nevedela ci ovulacia je alebo nie … teraz s tablwtkami je to o to horsie ze presne viem kedy by sa zadarí mohlo a neviem si to užívať ani vypnúť to nastavenie očakávania :/
@33tehulka33 ahoj, skús hormonálnu jogu. Ja mám tiež pcos a zadarilo sa bez pomoci. A navyše to cvičenie pomôže aj na psychiku. Ja som cvičila podľa videa, ale sú aj kurzy. Je to jednoduché cvičenie, ale má to neuveriteľný vplyv.
@33tehulka33 vypnúť hlavu a nemyslieť na to . Je to ťažké ale keď sa na niečo veľmi sústrediš tak to zväčša dopadne na prd
@33tehulka33 každé 2-3 dní sex, nesledovala by som to, takto, že kedy musím 🙂
@33tehulka33 Ahoj ja som na Tom presne tak isto ako ty čakám čakám ale márne , snažíme sa cca rok a pol v auguste som bola na laparoskopii robili mi prefuk vajecnikov , beriem duphaston aby som mala pravidelnú menštruáciu, od septembra beriem clostilbegyt a raz mi bol pichnúty ovitrelle s plánovaným stykom + od augusta každý mesiac folikulometria no nedarí sa nám ani cez plánovaný styk.
@klejkaez sex mame stsle nie kedy musim skor ide o to ze ked viete kedy musíte brat tabletky tak tym padom okamžite viete aj ze kedy sa to môže podariť …. Cize to nejde len tak vypnúť hlavu … ak by som nebrala lieky zabudla by som ľahšie kedy sú tie vhodne dni
@lienkara ja žijem v zahraničí ale dr. Mam na sk … je to zdĺhavé vysvetľovať prečo to tak robím … a preto je pre mna ťažšie dochádzať na foli….. zatial sa snažíme 3mesiac a ja uz som asi aj psychicky rezignovala pomaly začínam v hlave prijímať scenár ze sa to nepodarí
@33tehulka33 wellnes, otvoriť vínko, dobré jedlo , film .. užiť si Vianoce. Myslite na vianočnú atmosféru 🤗. Teraz je správny čas na uvoľnenie
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@33tehulka33
Ber dieta ako mooznost, nie povinnost. Ak mas byt matkou, budes. Ak nie, nebudes.