Snaženie o bábätko s liekom Clostilbegyt

niki566
13. dec 2023

Zdravím. Zakladám. Novú tému nakoľko som tu o tom nič nenašla . S manželom sa snazime 11 mesiacou o druhe babatko a doktor mi povedal ze mam pravdepodobne anovulacne cykly . Predpísal mi clostybegyt od 2dc 2x tabletky naraz . Ale všade som čítala že žienky braly bud jednu denne . Alebo keď braly dve tak jednu ráno jednu večer a ze nie NARAZ . Tak som asi jediná!? Alebo pan doktor sa pomýlil. Mam z toho trochu obavy nakoľko to ma dosť vedľajších účinkov. Poprosím žienky co stým majú nejaké skúsenosti aby mi poradili .

anjelicek26
13. dec 2023

Nie si jedina a pri uplne anovulacnych cykloch to ma zmysel... prosim pocuvaj lekara, co presne pozna tvoj zdravotny stav. Preco ma ina zena ine davkovanie je predsa o tom, aky ma ona problem...

niki566
autor
13. dec 2023

@anjelicek26 fúú to som rada lebo som sa bála keď som nenašla nič o tom ze môžem zobrať dve naraz môj doki je už dosť starý tak som sa zľakla ze sa pomýlil ale ďakujem krásne za odpoveď a ak sa môžem spýtať pomohol vám teda clostybegyt ?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre