Snaženie o bábätko po potrate

jenn177
12. júl 2022

Ahojte kočky.S priateľom sa snažíme po samovolnom potrate ktorý bol pred pol rokom o mimčo. Nejaké tipy? Prípadne fakt dobrý gynekologička v BA. Ďakujem.

alexandramb
12. júl 2022

@jenn177 veľmi ženy odporúčajú inofolic a kadejaké caje, kotvicnik, alchemilka, malinik. Ja som vyskúšala vsetko, nič nepomohlo 🤣 potom som vsetko vysadila, že už sa nejdeme snažiť a ďalšia menštruácia už neprišla. Ci to malo nejaký vplyv neviem, ale dr aj na sone videla podla vaječníkov ze uzivam ten inofolic, mozno vám pomôže 🙂

sudocek
12. júl 2022

@jenn177 nám sa dlho nedarilo. A sesternica mi odporučila Fertil up.A pomohol. Už mi doma beha 19 mesačný syn. Užívali sme to aj s mužom.Minimálna doba užívania píšu tri mesiace a mi sme užívali len cca tri týždne.Vyskúšaj možno pomôže. Budem držať palce

kejty283
15. júl 2022

@jenn177 ja som užívala toho viacej kým som otehotnela prvý krát no bohužiaľ skončilo to missed abort. 20.6 som bola na čistení a budeme sa snažiť ďalej.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre