Ahojte potrebovala by som poradiť 🙂 Snažíme sa s priateľom o bábätko v januári som samovoľne potratila 😕
Teraz užívam včeliu materskú kašičku v tabletkovej forme .. Len že menšturacie mi prišla o 7 dni skôr čo sa mi nestáva vôbec … a trvala len 2 dni a 3 deň iba mierne špinenie 🤔 vôbec tomu nerozumiem , pretože menšturacia chodí pravidelne a trvá 6-7 dni . Za rady ďakujem 😊
@deti95060810 myslite že by som mohla byť tehotná ? 😊 inak ďakujem
Sprav si test...
Mohlo to byt hniezdenie. Alebo posunuty cyklus. Ak to bolo hniezdenie tak na teste este nic nebude. Pockaj do terminu ms a sprav si test.
Ahoj, nie je to zatial len rozhadzany cyklus? Ja som samovolne potratila v marci. Dovtedy cyklus presne 28 dni, krvacanie 5. Po potrate zatial 3 krat cyklus ale velmi podivny. Taky, ze 21 dni/krvacanie 6, dalsi 27 dni/krvacanie len 3 dni.... Gynekolog mi vravel, ze az 6 mesiacov moze trvat navratenie do normalu
@tamara112 Môže to byť tehotenstvo. Pri uhniezdovani môžeš špiniť. Ale nemusí ... Test ukáže čo a ako. Držím palce 🙂
@danielinda nie potom som mala presne každý mesiac
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
sprav si test...