Snaženie o bábätko

2. dec 2024

Ahojte, s priateľom sa snažíme o bábätko ale nedarí sa nám. Obaja sme v poriadku. Vedeli by ste mi odporučiť doplnky ktoré pomôžu otehotnieť?
Ďakujem.

bystrozraky
2. dec 2024

Jasne okrem femibionu si kup aj myo-inositol. Vygoogli si davkovane pre zvysenie plodnosti. Taktiez zakaz tvojmu partnerovi davat si mobil do vrecka na nohaviciah (nesrandujem, su sutdie co ukazuju ako to skodi spermiam). Ak toto implmentujete tak to zacne fungovat tak o 3-4 mesiace. U nas to fungovalo 2x a pred tym sme skusali IVF a podobne...potom nam povedali, ze nam nemozu pomoct....a vida, toto nam pomohlo...ale kady je iny. a hlavne nrob na seba tlak, lebo to je najvacsia anticoncepcia 🙂 Prajem pekny den, plny usmevov 🙂

simca115
2. dec 2024

Tak najprv vitamíny ako kyselina listová , femibion muž na dobrý spermiogram .Potom ak by to nezabralo tak ísť do CAR. 🙂

halabala10
2. dec 2024

A ak partner pije alkohol tak ho obmedziť na minimum

stellarstar
2. dec 2024

Ak ste obaja v poriadku ale vyšetrenia vám robili,?

butterflyeffect
2. dec 2024

Tiez by som polemizovala nad tym ze obaja v poriadku-nam tiez 4 roky tvrdili ze sme obaja v poriadku, a skusali sme vsetko mozne, az pri laparke sa zistilo ze oba vajcovody su nepriechodne-jeden uplne nefunkcny mi odobrali, aj ked som bola predtym na vysetreni kontrastnou latkou a ze vraj vsetko ok…
Kamoske tiez tvrdili ze vsetko ok, ked za 3 roky mala 2 potraty, nakoniec muz zly spermiogram a ona PCOS. Malo pravdepodibne ze nejake doplnky zaberu. Idelane riesit v CAR

petronela11111
4. dec 2024

Ja som dosť stres človek ale brala som len obyčajnú kyselinu listovú s manželom sme si povedali že sa začneme nejak snažiť..hneď do týždňa po druhom pohlavnom styku som otehotnela .. veľmi prajem nech sa to podarí aj vám prajem veľa šťastia.

majuskab123
5. dec 2024

dobry den kupila som si inofolic hp mohla by som otehotnet z priatelom sa znazime nedari sa nam.. bola som u doktora povedali mi som cista.. moj problem je nervy stresy ale uz ich nemam chcela by vediet ci mate s tym skusenosti dakujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre