Ahojte, chcem sa opýtať na reálne skúsenosti. Otehotnela niektorá z Vás zo styku 2/3 dni pred ovu? Respektíve - styk sme mali v nedeľu okolo 18-19:00. Ovulácia bola včera.
Další styk sme nemali.
PS: bábätko veľmi chceme, len nejaký ten rok sa nám nedarí.
Ďakujem za názory a skúsenosti 🙂
Aj ja👌👌 2 dni pred ovuláciou.
@terus00 ďakujem, hádam to konečne vyjde - doteraz sme zakaždým trafili obdobie ovulácie, styk bol aj pred aj v deň ovu aj po nej a teraz to však nevydalo. Podporili ste ma 🙂
@hennyinnsbruck ďakujem veľmi pekne 🙂 verim, že to bude aj náš prípad 🥰
Držím palce 👌👌
@hennyinnsbruck ďakujem ešte raz 🙂 už som naozaj vyskúšala všetko. Teraz sa idem snažiť veriť tomu, že sa podarí 🙂 Veď ste jasným dôkazom, že to ide 🙂)
Ide... Ale samozrejme záleží na spermiach a tvojom vnútornom prostredí ☺️
@hennyinnsbruck no áno to mi je jasne 🙂
✊✊
Ahoj, tiež som otehotnela dva dni pred ovu, v deň ovu sme mali tichú domácnosť a ja som bola smutná, že v ten mesiac sa to nepodarí a predsa to vyšlo :D
ahoj, ked sa vam rok nedari treba ist k doktorovi a porobit vysetrenia..niekde moze byt problem...my sme sa celkovo snazili takmer tri roky...dva roky sme tomu nechali volny priechod...potom som to zacla risiet u doktora...
@ivinkapink ďakujem 🙂 k Dr chodím pravidelne (mimo korony) vyšetrenia už máme za sebou, snažíme sa takmer 2 roky - riešením je už len laparoskopia
@miinniiee ďakujem 🙂 verim, že to bude aj náš príbeh
Aj ja, ovulacia v pondelok a doktor kazal sex v piatok a v nedelu vecer 🙂 zadarilo sa 🙂
@bbebe ďakujem 🙂
hmm..aj mi tak..najprv mal partner problem so spermiami...potom uz boli dobre....ale stale nic...tak som brala clostilbegyt a nic...nakoniec ma chcel poslat na laparoskopiu skontrolovat vajecniky...ale to som odmietla...vysledkom by aj tak bolo umele oplodnenie a to sme s muzom obaja odmietali...uz som sa teda zmierovala s tym ze dalsie dietatko mat nebudeme, uplne som sa na to vykaslala...ale vdaka Bohu som dva mesiace na to zistila ze som tehotna...bol to uzasny pocit akoby som vyhrala miliony v loterii...v zivote som tusim nebola tak stastna...
drzim vam palce nech to coskoro pride, tie vytuzene dve ciarky a zdrave babatko v naruci 🙂
inak prvu dcerku sme takto skusali...len som nevedela kedy presne mam ovulaciu...tak sme sexovali cely mesiac kazde dva tri dni 😀 a po troch mesiacoch sa podarilo 😀
@ivinkapink ďakujem 🙂. No my už skúšame kadejako, nejak to nechce prísť - posledný 3/4rok mi začal haprovať cyklus a teda ovulácia nastávala až 2-3 dni pred ďalšou MS. To sa mi už chvalabohu podarilo bez hormónov upraviť a príčinu neplodnosti mala odhaliť laparoskopia, no tu však pre tuto situáciu odložili.
Držím palce 🍀
Ja som otehu týždeň pred vypočítanou ovulaciou. Muž išiel na služobku,aj tak by nebol doma cez vypočítaný termín,tak hovorím poďme skúsiť. Možno nejaký Plavec dožije do ovulky. Ale zrejme mi ovulka chodila skôr,oveľa skôr ako som počítala. Ja som len počítala podľa cyklu,nerobila som testy ani nemerala teplotu,jedného malého sme už doma mali,nestíhala som pri ňom...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
My sme sa snazili 2-3 dni pred ovu a otehotnela som 😃 drzim palce