Snaženie

lienkara
5. okt 2024

Ahojte chcem sa opýtať rok sa snažíme o bábätko brala som tento mesiac clostilbegyt bola som na folikulometriu na 13Dc doktorka vravela že žiadny folikul není dominantný aby som príšla na ďalší mesiac no robila som si včera a dnes ovulacne testy a sú takéto je podľa testov blížiaca sa ovulácia ? Nikdy som nemala za rok také silné čiarky. Dnes je 18 Dc. Ďakujem. Lenže na Tom clearblue ovulacnom mi ukázalo len prázdnu guličku že ovulácia sa neblizi. Je možné že ovulujem aj napriek tomu že lekárka vravela že nevidí dominantný folikul.?

e1i
5. okt 2024

@lienkara ovulacia moze byt posunuta avsak relevantnu odpoved da len folikulometria. Ja som pouzivala ovulacne testy a teda ukazovali ze ovulacia a podla sona zhodou okolnosti v rovnaky den,po ovulacii ani stopy.

kiki68
5. okt 2024

@lienkara kazde dva dni mat sex, tam nic ine nepomoze a potom ta folikulometria je tiez dobra. Ked clovek vidi co sa cely cas deje.

ysseba
5. okt 2024

Ten spodný je určite pozitívny 🙂

lienkara
autor
5. okt 2024

@e1i bola som na folikulometriu 13 DC a gynekologická vravela že mám prísť až na ďalší mesiac že možno nárastu. Že prvýesiac sa to stáva s clostilom nemusia nárast hneď. No dúfam s malou dušičkou že podľa tých testov keď sa snažíme tak že to vyjde.

e1i
5. okt 2024

@lienkara no ved uvidis. Ja by som isla na sono este raz,bud bude vidiet ze bude alebo bola

lienkara
autor
5. okt 2024

@e1i no vravela že na ďalší mesiac mám prísť po snažíme sa keď sú čiarky takéto a uvidime čo bude.

e1i
5. okt 2024

@lienkara ved mozes aj tak ale mne by to nedalo a isla by som aj pondelok

lienkara
autor
5. okt 2024

@e1i ona je dosť zasadova už som jej raz spomínala že som si robila ovulacne testy a vždy mi vychádzajú negatívne a keď jej teraz poviem že som si robila ovu test a bol pozitívny tak si to neviem predstaviť čo by mi hovorila ... Či ja som lekárka a podobne.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre