Baby zaujima ma ze ak sa nahodou spermia uchytila a vajíčko bolo oplodnene pocas ovulky tak môžeme este sexovať aj po ovulacii? Viete ze aby sme to uchytene vajicko nejako nerozeusili ak by to bolo uz na dobrej ceste. Poraďte. Ci je najlepšie skúšať este aj po ovulacii každý druhý deň az kym by nedajbože neprišiel menzes alebo uz radsej sa nemáme snažiť po ovulke?
@alzbeta162 a ak by som uz otehotnela cez ovu tak neuskodime tomu?
Ak je raz vajíčko oplodnene, nerozrusis ho nijakym sexom.Ako myslíš, že by ste mu poškodili?
@lienka_9 určite nie sexom neviem cim inym
Mein Gott😱
keď budete sexovať takto na povel - kvôli tehotenstvu, tak to je o ničom.. isto nezostaneš tehotná...😉
@bambulienka25 ja som počula opak 😂
@bambulienka25 to myslíš vážne alebo si robíš srandu?
@lienka_9 to fakt toto???
@lienka_9 Moj CAR zakazal sex po embryotransfere na 7 dni... v podstate az do testu. Takze si myslim ze ak mas vo svojom tele 5 dnove embryo stvorene prirodzene a ono sa ide kazdu chvilu zahniezdit v maternici, sex tomu moze uskodit.
@andreatytler ďakujem, konečne niekto kto ozaj poradil ❤️
@bambulienka25 to sú extremne výnimky, čo teraz žiadna žena nebude sexovať, lebo čo ak si "zabije spermiami oplodnene vajíčko?" nehovoriac, že v takom prípade pravdepodobne ani k oplodneniu by vôbec nedošlo...
@andreatytler ono po embryotransfere je to zrejme trochu iné,prave preto, že je do tela už vložený hotový zárodok.Pri prirodzenom biologickom počati a presune do maternice deliaceho sa vajíčka zdravý zárodok sa nemá prečo neuhniezdit a neudrzat.Telo je tak prispôsobene, pričom umelé oplodnenie je predsa len "zásah iných síl"
Akože myslíš, že ho tymi narazmi vydrncate von, či ako 🙆♀️ ja tu vyrastiem už ozaj z tých otázok 😂😂😂
@lienka_9 lenze ty si nepodstupila umele oplodnenie 🤦♀️
@bambulienka25 ale to nespôsobí ďalší sex... Jednoducho pri protilatkach na spermie ani ten prvý zárodok neprežije... Nie z dôvodu ďalšieho sexu, ale práve kvôli tomu, že telo ženy nie je kompatibilné s mužským spermiami. Aj keby okamžite potom už nemali ti dvaja styk, oplodnene vajíčko proste telo ženy odmietne
@bambulienka25 keď raz ženský organizmus odmieta mužské spermie, nijaký zárodok neprežije, ani prvý ani po desiatom styku. Proste chemicky sa pár k sebe nehodí.
..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Milujte sa kedy chcete po ovu uz nesplodite ale užívať si môžete;)