Snaha o tehotenstvo

19. dec 2024

Ahojte,s priateľom sa snazime uz vyse roka o babo,bola som aj u gyn.ta povedala ze to je malá doba na riešenie problému a máme počkať este rok. Uzivam lejdyvita1 no zatiaľ sa nedarí. Bola som ako samoplatca na štítnu žľazu kde výsledky boli T3-5,23 a TSH-3,48. S lekárom som výsledky neriešila takze neviem ci to je dobre alebo uz vyššia hranica a moze to byt tym. Ako ste vy riešili takýto problém, myslíte ze by som mala ist znova na vyšetrenie ku gyn.alebo rovno zmenit dr.dakujem

autor
19. dec 2024

**T4-12,9

butterflyeffect
20. dec 2024

Ked ti povie ze rok je kratka doba tak zmenit gynekologa. Po roku uz treba s tym nieco robit, riesit vysetrenia tvoje aj partnera…. Odsledoval ti gynekolog aspon ovulaciu, robil folikulometriu, zistoval hodnotu amh? Lebo uz aspon to by mal po roku…

nikapuggioni
20. dec 2024

Ahoj. Ja som bola pred mesiacom na HP kde mi brali aj T3 a T4. Ty máš T4 zvýšenú ma byt 2.00-4.40pg/ml takže určite sa objednal k endokrinologovi. Pretože dôvod prečo sa vám nedarí moze byt práve toto.

autor
20. dec 2024

@butterflyeffect nie nič 🤷🏻‍♀️

autor
20. dec 2024

@nikapuggioni ďakujem za radu,este sa spýtam,potrebujem aj výmenný listok na endokrinologiu alebo stacia vysledky z odberu

butterflyeffect
20. dec 2024

Ak rok vobec neriesi zmen lekara ozaj, alebo mozte ist aj rovno do CAR kde vas sami poslu na vsetky vysetrenia. My sme sa zacali snazit najskor bez lekara, ked to neslo, tak som spomenula lekarke, bolo to tesne po tom ked zacal covid a teda ja som potom k svojej chodila ako na klavir-sledovanie ovulacie, folikulometria planovanie styku podla toho , amh( teda ovarialna rezerva)to lekarka riesila hned ked som jej povedala ze chceme babo, ked uz to tak slo vyse pol roka tak zacali dodatocne vysetrenia-odber na ureoplazmu, muzov spermiogram, hyfosy-vsetko nas posielala moja gynekologicka. Bohuzial ako som pisala bol covid, vela ukonov pozastavenych tak mi sme sa nacakali a natrapili aj napriek vsetkym vysetreniam kedze vsetky boli OK. Nakoniec sa problem zistil az pri laparke a riesili sme CAR a IVF. Viem ake to je kazdy mesiac cakat, dufat a byt sklamana, necakajte zvytocne ak nemusite…

nikapuggioni
20. dec 2024

Vieš co ja žijem v zahraničí tu netreba nič bud súkromný alebo štatny. Stačilo doniesť výsledky

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre