Ahojte baby... Mam taky problém..cca pred 4 mesiacmi som potr3tila.. A po 2 mesačnej pauze sa snažíme opäť.. Myslela som ze som ok ale asi niesom.. Zatiaľ sa nám nedarí.. Neviem ci som nejak bloknuta alebo co.. Chcem mať ďalšie dieťa veľmi.. Keď vidím druhé mamičky kamošky tehu alebo ze sa im už narodilo.. Prajem im to ale mi to príde ľúto ze ja nemám.. Viem ze je chyba vo mne... Co sa týka sexu nie vždy sa mi chce veľa krát sa musím donútiť a po ovulacii už duplom... Prosím vás ako ste sa z toho dostali?? Neviem co robiť.. Vôbec.. Ďakujem za každú radu.. A poprosím blbé komentáre si nechajte
@luciola ja som po týždni bola už v pohode.. Aj po zdravotnej stránke m. Len časom sa to nejka na mojej psychike asi odrazilo.. Lekár sám vravel počkať cyklus.. Aj co sa sa toho nacitala.. A ďakujem za odpoveď 😊
Chapem ta... Neviem v ktorom tt si potratila ale ja mam za sebou 2 biochemicke (s 2 partnermi)... Po tom prvom som bola velmi v prdeli-dlho sme sa snazili.. Vyznie to divne, ale zaroven mi '' odlahlo'' lebo som vedela ze viem otehotniet...
Tesila som sa na dalsie snazenie, skor som bola viac motivovana ako predtym 😉
@hennyinnsbruck vo 8 TT preto som sa cítila skoro tak dobre.... Len teraz ma asi brzdí aj strach ze zas o to prídem.. Alebo že sa nepodarí.. Mn ekeby povedali ze už nemôžem mať ďalšie tak sa zrutim totálne.. A druhy potrat tiež neviem ci by som rozdychala..milujem deti strašne
@dominikabo keby keby keby.. Nikto ti nic nepovedal ani nepovie... Musis zmenit zmyslanie. Inak sa budes stale bat. Co ti to pomoze?? Nic! Prave naopak. Taky blok chytis ze sa vam babo nikdy nepodari!!
Chces dieta?? Chces!!!
Tak prec s tvojim strachom, hlavu hore a sup sa na dalsie snazenie...
@hennyinnsbruck viem ze je to problém.. 2 krát sa nám podarilo hneď na prvý krát.. Zdravá som takže problém je len v mojej hlave😞😞 preto hľadám spôsoby a rady ako sa z toho dostať..
@dominikabo Neboj nezrutis. Nechapem preco to tak hrotis. To si nemozes normalne uzivat partnera sexu a vsetkeho s tym spojene ? Sustred sa na samotnu akciu a nie na výsledok.
@17juraj17 snažím sa.. Bojujem s tým.. Chv3m si užívať.. Ale vždy myslím nato ci alebo nie...
@dominikabo Prave to je to . Moc sa snazis no malo bavis.
@17juraj17 asi áno.. Potrebujem rady ľudí.. Sama to nejak nezvládam.. Ani manžel mi nevie pomôcť aj keď sa snaží ako viem... Ale už dosť si myslím.. Radšej sa zameriam na niečo zmysluplne. Mneco si vymyslím aby som nato nemyslela 😊
@dominikabo vidis '' len '' hlava je Problem. Tam ti nepomoze nikto a nic kym sa sama neuvedomis. Nebudem radit Sport, vylety lebo hlavu neoklames.tam ti pomoze fakt sa len uvedomit a prepnut do rezimu juhuuu ideme miesit babo😉
@hennyinnsbruck áno to je pravda 😊😊 musím sa sústrediť hlavne na iné.. A nie myslieť na to vždy.. Len to j epre mňa ťažké teraz.. Musím zabojovať
@dominikabo bude vsetko ako ma byt... Neboj sa. Nie si prva ani posledna v tejto situacii. Uzivaj si zivota....😉😉
@hennyinnsbruck ďakujem😘😘 viem ze ni3osm.. A viem ze musím zmeniť myslenie 😊😊
Ahojte prosim vas o radu mam uz 3 deti a muz chce aj stvrte ale ja som po troch cisarskych je moznost este donosit dieta
@barbado podľa mňa určite áno..
@barbado to je otazka na tvojho lekara. On vie-vidi v akom stave je tvoja maternica
Tak baby.. Dnes som si robila test.. A plakala som😍😍 dúfam ze všetko bude v poriadku
@dominikabo no mna porazi(v dobrom) 😂😂😂 super, gratulujem a nestresuj sa prosim😉😚
@hennyinnsbruck ďakujem😘😘 jaka som rada.. Paravez3 som kľudná a šťastná 😍😍 a som zle pridala.. Mala som pod svoj pridať ale som sa pomýlila😍😍
@dominikabo super ze si kludna 😍tesim s tebou. Keby ides lekarovi? Kolko meska?
@hennyinnsbruck dnes alebo v stredu by som mala dostať mrchu.. Takže dnes som cca podľa kalendára v 4 TT takže o nejaké 2 týždne alebo o mesiac..
@dominikabo super, ozvi sa potom 😍😍
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dominikabo ahoj to je mi luto. Ja som to prežila ale tiež som velmi chcela a nakoniec po pol roku po potrate som otehotnela ale aj tak som potratila. A to bolo ešte horšie. Skor si myslim je lepšie počkať aspon viac ako pol roka potom som mala dlhšiu pauzu. A mam chlapčeka. Držim palce. Niaky recept neviem mne pomohlo že som mala aspon to jedno v tedy a jemu a praci som sa venovala a chodili sme na vylety hodne. Je lepšie ked sa ty aj tvoje telo s tym vyrovnaš časom netlačiť zbytočne.