Ahojte dievcata. S manželom sa začíname pokúšať o dieťatko. Obaja mame 25 rokov. Ja mám silnú tetaniu, zistenú po prvej minúte. Magnezium do seba dávam v obrovských dávkach + do žily. Stresy nemám.
Je tu nejaká z vás, ktorá otehotnela aj napriek silnej tetanii? Mám aj obavy, či budem môcť otehotnieť. Pripadne nejaké doplnky. Čo sa týka stravy, tak mám ju pestrú. Nie som na žiadnej diéte, cvičiť cvičím.
Dakujem za každú radu ❤️
Ahoj,ja mám tetaniu,aj keď nie silnú,ja na to vôbec nemyslím ani nemám záchvaty.Proste na to nemysli ber magnézium, vitamíny b c d. Uvidíš bude ti lepšie.
A hlavne nebáť sa.My sa tiež snažíme.
A poznám veľa mamičiek čo majú detičky a rodili aj s tetaniou 😉 Pozitívne myslenie
Presne tak,treba sa nastavit na pohodu v tehotenstve a potom sup,po porode dalsie obdobie,kedy na tej pohode zalezi.Priebeh tejto diagnozy je podmieneny aj tymto,nielen mineralmi.Tym samozrejme nezlahcujem tuto diagnozu.Drzim palce.🙂
Ahoj tiež uz trpim rok touto pliagou tetaniou tiez mam strach snažíme sa dlho o bábätko ale momentálne mam strach ist aj na umele oplodnenie pretože u mna ta tetania vyvolala poslednej dobe uz aj taký strach a panicke ataky,úzkosti. A neviem sa toho zbaviť skúšam vsetko mozne nikdy pred tym som tieto problémy nemala :( . A nechcem brat antidepresiva pretože by sme chceli to bábätko ale asi už nemám na výber
Dakujem dievcata, ste úžasne a veľmi ste ma podporili. Myslite, že mala by som ísť aj ku gynekológovi, nech mi poradí ohľadom vitamínov, doplnkov? Alebo nechám to až keď budem tehotná? 🙏
Stačí keď si daš kyselinu listovú vitamín B6 a vitamín D nemusíš ísť kvôli tomu ku gyn.😉
Ahoj,tiez mam tetaniu asi 4r.,dcerku 2r. a tehotenstvo bolo fajn. Skor po porode prvy rok a pol narocny,mala v noci zle spinkavala. Ja som uzivala femibion. Mozem sa opytat ako sa u Teba prejavuje silna tetania a ake Mg uzivad? Dakujem
@miroslavaa31 ja mám tetaniu po prvej minúte. Čiže dosť je to zle, časté záchvaty, kŕče, bolesti..... (nemám stresy, je dôležité to povedať lebo tetania mi bola zistená pri preťažení) užívam klasické magne b6. Dlhodobo, niekedy 4 niekedy až 8 tbl denne. + často chodím k mojej lekárke na mg do žily, kde sa podáva 10ml.
Dakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
pocas snazenia sa ber kyselinu listovu