Podarilo sa niektorym otehotniet aj napriek castym zapalom mocovych ciest? Snazime sa uz 2 roky bezvysledne, prisli mi na to ze mam predcasne overialne zlyhavanie a nizke amh 0,85..vzdy v obdobi ovulacie mam aj jemne palenia..som zufala..co vam na tie zapaly pomohlo, na otehotnenie..uz som vyskusala snad vsetko 😔
@bambulienka25 to sme skusali..2x bezvysledne..malo vajicok ani sa neoplodnili 😔 uz nevieme co robit..caka ma 3 ivf ale najskor mam absolvovac operaciu choreho vajcovodu..vraj musi ist von
@bambulienka25 inofolic mi nepomohol..odporucili mi fertipronu ze to ma velmi podobne zlozenie a je to o dost lacnejsie..no muz moc nechce ist do darovanych 😒 ani ja zatial 😏 a je to dost drahe 😔
AMH nie je zas take katastroficke, boli tu aj kocky s ovela nizsim, isli do soft stimulacie a boli uspesne.
Skor by som sa zamerala aj na ine vysetrenia, ci nie je aj niekde inde problem. Ako TSH, vit.D, reprodukcna imuno, hematologia, genetika. To mate vysetrene?
Bola obe ivf v jednom car? Pripadne skusit konzultaciu aj inde.
Opakovane zapaly treba urcite poriesit, kultivacia nic nezistila? Velakrat treba preliecit oboch partnerov.
Ja som pred poslednym ivf uzivala tyzden pred ms vaginalne probiotika, okrem toho len kys.listovu a vit.D
@mikasz nie je katastroficke ale pri ivf bolo jedno vajko 😪 cize dost bieda..ano obe ivf v jednom centre ale to bolo des tak sme sli do ineho centra..a tam sa snazimeo ivf ale pre zapaly, covid a podobne to uz bolo viackrat presunute..vit D ma v norme, TSH je co? 🤔 , hematologiu mam zvysenu zrazanlivost krvi a imuno a genetiku nemame vysetrene..snazim sa to riesit..uz mam 3 urologa..vzdy ked mam zapal vacsinou zistia e.coli..vaginalne probiotika si davam preventivne po sexe a aj inokedy niekedy...netusim co je spustacom 😔😔 gynekologicka mi v posve pri zapale tiez najde e.coli..neviem sa toho zbavit..uzivam aj kapucinku, blokurimu..teraz idem mat kuru s wobenzynom aj pol roka
A kapucinku akú ? Ja si kupujem tinktúry v Bioobchode asi za 6€ a mňa to dostalo z chronických zapalov močových ciest mala som ich stále ...kapucinku je výborná aj na imunitu.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.