Dobrý deň mám 32 rokov a s manželom sa snažíme splodiť bábätko len ma stále trápia gynekologicke vytoky a baktérie. Pani doktorka mi stále predpisuje antibiotiká a probiotiká ja som s toho už nešťastná, lebo vtedy nemôžme mať s manželom sexuálny styk. Vedeli by ste mi poradiť niečo iné ako tabletky a nevadilo by to mať s manželom sexuálny styk? Ďakujem 🙂
@babulkomale
@babulkomale Áno mám svoje pravé meno
Mas stale robene vytery? Chlamydie, ureaplazmy, atd? Neviem, ako chces mat nechraneny styk, ked mas aktivne infekcie....partner bol prelieceny?
@monikahurtalova v prvom rade by si nemala skúšať otehotnieť, kým nebudeš v poriadku Ty, aj manžel. Ak nepomáha liečba, tak sú dve možnosti. Manžel na Teba neustále niečo prenesie, lebo on sa nelieči, alebo je potrebne liečbu alebo lekárku zmeniť.
@monikahurtalova ty si na internete uplne nova? S pravym menom a asi aj s pravym bydliskom tu pises taketo veci? Prosim ta zmaz to a daj sa anonymne.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@monikahurtalova nedala si si svoje pravé meno ako nadpis prispevku a nick, vsak?