Snaha o dieťa a gynekologické problémy

monikahurtalova
11. jún 2024

Dobrý deň mám 32 rokov a s manželom sa snažíme splodiť bábätko len ma stále trápia gynekologicke vytoky a baktérie. Pani doktorka mi stále predpisuje antibiotiká a probiotiká ja som s toho už nešťastná, lebo vtedy nemôžme mať s manželom sexuálny styk. Vedeli by ste mi poradiť niečo iné ako tabletky a nevadilo by to mať s manželom sexuálny styk? Ďakujem 🙂

babulkomale
11. jún 2024

@monikahurtalova nedala si si svoje pravé meno ako nadpis prispevku a nick, vsak?

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
monikahurtalova
autor
11. jún 2024

@babulkomale
@babulkomale Áno mám svoje pravé meno

sisa_s
11. jún 2024

Mas stale robene vytery? Chlamydie, ureaplazmy, atd? Neviem, ako chces mat nechraneny styk, ked mas aktivne infekcie....partner bol prelieceny?

nika23t
11. jún 2024

@monikahurtalova v prvom rade by si nemala skúšať otehotnieť, kým nebudeš v poriadku Ty, aj manžel. Ak nepomáha liečba, tak sú dve možnosti. Manžel na Teba neustále niečo prenesie, lebo on sa nelieči, alebo je potrebne liečbu alebo lekárku zmeniť.

babulkomale
11. jún 2024

@monikahurtalova ty si na internete uplne nova? S pravym menom a asi aj s pravym bydliskom tu pises taketo veci? Prosim ta zmaz to a daj sa anonymne.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre