Snaha o dieťa

1. jún 2024

Ahojte 🙂 poraďte žienky čo Vám pomohlo na otehotnenie, snažíme sa pol roka no stále akosi nič,dva krát som mala slabú čiarku ale bohužial ms prišla. Nepýtam sa na názor múdrych žien,že to je krátky -dlhý čas pýtam sa čo Vám možno trošku dopomohlo 🙂

evcagabi
1. jún 2024

Ja som zacala pit alchemilkovy caj kvoli bolestivej MS a o mesiac som bola tehotna 😅

autor
1. jún 2024

@evcagabi Ten som skúšala síce iba mesiac som ho pila až do plodných dní teda ako sa odporúča ,skúšala som už aj femibion,vitamin D teraz mam doma lejdyvita ale nebrala som tie prášky lebo sú dosť čudnej chuti ale asi sa premôžem a skúsim ich doužívať 🙂

butterflyeffect
1. jún 2024

Nam bohuzial po vsetkych moznych radach, sledovani ovulacie, folikulometriach a liekoch pomohlo az CAR a IVF kedze az po rokoch snazenia sa zistilo ze mam nepriechodne vajcovody 🤷🏻‍♀️

heln
1. jún 2024

uzivala som indol 3 na bolesti prsnikov, zmizli mi cysty aj bolesti a potom som otehotnela. netvrdim, ze to bolo na 100% pre to, ale malo to casovu naslednost.

snazilka_bio_mamka
1. jún 2024

Naozaj neviem ci to bolo prave tym ale kupila som taky spermicidny lubrikant. Samozrejme som si robila ovulacne testy od posledneho dna MS, merala som si bazalnu teplotu, mala som vychytanu ovulaciu. plus ten lubrikant. po sexe som ostala v posteli, podlozila zadok vankusmi a nebhybala sa. mozno som nechutna ale vydrzala.som tak jeden 2 hodinovy film az potom som sla do sprchy. Mozno jeden z tychto faktorov , mozno nahoda, ale toto je moj pribeh.

lisymbia
1. jún 2024

@snazilka_bio_mamka spermicídny práve “zabíja” spermie, skôr si asi myslela lubrikant na podporu pohybu spermií 😊

snazilka_bio_mamka
1. jún 2024

@lisymbia ano jasne ze hej, jezis maria aka som ťapa 😀😀😀 OPRAVA - lubrikant na podporu spermií. ďakujem pekne za upozornenie 😊

alison11
1. jún 2024

Ja som užívala Inofolic a E vitmín a ke´dže som mala PCO tak na predpis som mala Duphaston.muž bral len E

autor
1. jún 2024

Ten lubrikant na podporu pohybu spermii sme teraz aj my používali len pre zmenu sme asi prešvihli plodné dni keďže som mala toho veľa test nebol pozitívny ani raz keď som si ho robila tak som sa nato už vykašlala tak uvidím tento mesiac možno nám dopomôže tiež 🙂
@snazilka_bio_mamka

sajmi
1. jún 2024

Nejdem hovoriť že to bolo na 100% kvôli tomu, ale my sme sa s mužom snažili vyše dvoch rokov a nič, začali sme brať vitamíny inofolic a femibion a do dvoch mesiacov som otehotnela 🤷🏾‍♀️

snazilka_bio_mamka
2. jún 2024

velmi dobre su ovulacne testy woman secret, vacsie balenie zo stranky pilulka, mas tam 20 ks, tie som si vtedy kupila a striehla som . Mala som jednu A4, lepila som si pod seba aby som videla ako to silnie. Mozno pre niekoho vtipne ale my sme sa dlhsie snazili a ja uz bohutial nemam 20 ale 35 rokov a muž 37. mozno si mala prave anovulacny mesiac, ktovie. skus si objednat toto velke baelnie a nešetri testami, ked vidis ze uz uz silnie test aj 2x za den si sprav. teda ja hovorim z vlastnej skusenosti. plus obyc kyselina listova este

matkaakubko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre