Snaha o bábätko po leukémii

valika15394
18. máj 2020

Ahojte už od začiatku tohto roka sa snažíme o bábätko. Len stale nič . pred piatimi rokmi som si prešla tažkou chorobou leukémia mala som 3 chemoterapie a nahly skrat celého systému všetko mi odišlo od pľuc až po pečen ..bolo to dávno mam aj následky ale to dieťatko chceme a stale nič..robíme pre to všetko a nič...aj mi meškala menštruacia 2 dni už som sa tešila a v tom ráno prišlo krvacanie a silné prosim ak máte niekto take nejake skúsenosti napište mi ďakujeme

s_a
18. máj 2020

Tak 4 mesiace ešte nie sú dlho, ale ak si si nie istá, asi lepšie to prediskutovat s lekarom v tvojom prípade, ci je všetko v poriadku

maciatkoe
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucilaines
18. máj 2020

My sa snazime od novembra a sme uplne zdravi, dokonca uz jedno dieta mame, ktore sa podarilo na prvy pokus. A teraz nic. Takze od januara to je este pomerne kratka doba, neprepadaj panike, snaz sa na to nemysliet , aj ked viem sama dobre, ze to je nerealne ak tak velmi chces. Pripadne skus na zaciatok brat nejake vitaminy, caj z alchemilky a objednat sa gynekologovi a poradit sa.

77kacena
18. máj 2020

Ahoj hlavne treba ísť k lekárovi nech vieš či všetko funguje ako má.ta choroba bola veľký zásah poznám pani čo mala rakovinu pŕs, po liečbe už vôbec nemala menštruáciu lekári jej urobili umelý prechod lenže sa nevzdala a bylinnymi vložkami sa jej podarilo menzes vrátiť ale hovorila že po liečbe robila detox tri mesiace aby sa z toho ako-tak dostala.tak hlavu hore uvidíte čo povie doktor a vždy je tu ešte alternatíva

stanusenka
18. máj 2020

Ja som mala karcinóm pečeňových buniek v 4 štádiu, operácia a 10 chemoterapii, nedávali mi nič šancu vôbec sa vyliečiť a povedali mi že po tej liečbe možno nikdy nebudem mať deti... Od choroby o 8 rokov prvé dieťa, druhé o dva roky a teraz po piatich rokoch zase čakáme už tretie😏 Nikdy nestrácaj nádej 🍀

valika15394
autor
19. máj 2020

Ďakujem vam všetkym za odpoveď ..pôjdem k lekarovi a určite vam napišem 😉😉☺💖

ladybug138
30. jún 2020

@valika15394 ahooj, ja prave teraz prechadzam liecbou leukemie, uz jedno babatko mam, ale chcela by som v budúcnosti este dalsie... Caka ma este transplant, ak by si mala nejake info, tak prosim napis 🙏 ďakujem a držím palce ❤️

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre