Ahojte Babule chcela by som Vás poprosiť o pomoc alebo skôr aj Radu
Som po Kyretáži už 5 mesiac Mala som zamlčaní potrat a snažíme sa o bábo ale niako sa nám nedarí :(
Sledujem aj Plodne dni ale Neako to nevychádza :(
Čo by ste mi Poradili
Ďakujem za odpovede 🙂
Snazit sa kazdy druhy den.
My sme sa snazili cca rok ...brala som kyselinu listovu,pupalkovy olej ( to su kapsule) inofolik a vraj pomaha aj ked beries tehotenske tablety napr.femibion1...ja som skusala milion veci a uz na mna lietla depka z toho...ked som si povedala ze staci,kaslem na to ,vsetko som vysadila ,sa nam do mesiaca podarilo... myslim ze vela robi ako si nastavena v hlave
@zuzana_ilkova keby to bolo take Ľachké :(
@julianocka122 ahoj ja som 9 mes po kyrete a tiez sa nedari. Beriem inofolic plus, meriam BT a robi ovu testy vsetky pokusi bezuspesne🤷♀️
Uvoľniť myseľ,a kým sa podarí doštudovať gramatiku
@marion09 myslim ze je to dost trapna pripomienka s tou gramatikou radsej nekomentuj ...
@julianocka122 viem ze nieje tiez somtym presla ...niekedy treba vypustit paru, dat si pohar vina a ako mi povedala gynekologicka milovat sa a nie silou mocou pracovat na babatku...tiez pomaha po sexe ostat lezat a pod zadok si dat vankus, aspon 10-15minut...to som este robila...
Nám sa nedarí už cez rok, skúšala som kyselinu listovú, materinsku kašicku, čaje... Sex aj každý deň celý mesiac potom každý druhý potom ze 10 dní pauza potom sex potom zasa 10 dní pauza... A absolútne nič nepomohlo. Teraz som bola objednaná do sliacu na laparoskopiu no žiaľ koli situácii aká je sa zrušila, mam ísť na prefuk a je dosť možné že mám pooperačné zrasty... A potom mam plán skúšať ešte 3 mesiace a keď nič tak ísť na umelé... Po tom prefuk že je šanca do 6 mesiacov vysoká... Co aj čítam, tak niektoré ešte ten mesiac otehotneli
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@julianocka122 sex počas ms 🙂