Snaha o bábätko, nevoľnosti a odchod priateľa za kamarátmi

alena1994
25. dec 2020

Neviem komu sa mám zdôveriť zo svojim problémom a práve preto píšem sem. S priateľom sme spolu 2 roky, polroka sa snažíme o bábätko, priateľ má syna z predošlého vzťahu, a ja mám 2 ročného synčeka. Vždy keď má prísť menštruácia dúfam že sa to podarilo, dní však prídu a test negatívny. Tento mesiac som pevne verila že to vyšlo, mala som ranné nevoľnosti, a cítila som sa nejak zvláštne, menštruácia sa bohužiaľ dostavila, a ja to veľmi zle znášam, priateľ ako sa to dozvedel odisiel za kamarátmi, robí to tak vždy keď sa niečo stane, povie mi k tomu len to, že sa nedokáže na mňa pozerať ako sa trápim, keď sa ale niečo dialo jemu v živote stála som pri ňom, neviem si už rady, s nim sa baviť nedá, vždy sa len urazí a odíde, som už zúfalá a neviem čo mám robiť.

deti95060810
25. dec 2020

porozmýšľať či je ten priateľ " pravý " s ktorým chceš mať bábo.... 😉
Mne by sa tiež nepáčilo že mm nestojí pri mne v čase keď sa mi v živote nedarí....
s tým pravým mužom sa radosť znásobuje a trápenie delí....

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
s_a
25. dec 2020

A to odíde vždy keď bude dáky problém? Keď sa stane niečo vážne, tak ta nechá trápiť samu doma a on sa pôjde opíjať?

sense
25. dec 2020

Porozmýšľaj ci je ten pravý s kým mat ďalšie dieťa... Pretože to ze sa polroka nedarí je ten najmenší problém u vas

majkeel
25. dec 2020

Mate uz kazdy svoje dieta, kam sa ponahlate? Po kratkom case 1,5 roku spolu sa uz snazite o dalsie dieta?
Ja sa mu necudujem, tlacis prilis rychlo na pilu s dalsim dietatom, depkujes zbytocne kazdy mesiac, este ma znasat tvoju zlu naladu a depku vzdy, ked to na prvy krat nevyjde? Keby clovek mal depkovat niekolko dni vzdy, ked mu nieco na prvy sup nevyjde, tak si to moze ist rovno hodit.
Miesto toho, aby ste si uzivali sex bez ochrany aspon nejaky cas, par mesiacov, ci rokov, tak robis stres ze rychlo rychlo otehotniet. uz vcera bolo neskoro, potom budete mat dalsi stres z tehotenstva, potom s dietatom, potom preboha, len aby som uz zase neotehotnela. Ked nemam problem, tak si ho vyrobim ...
Vacsine muzov by taky zbytocny stres liezol na nervy, najma ak uz mate kazdy dieta.
Aby si tu neriesila onedlho, ze uz mas dve deti s dvomi muzmi, rozchadzate sa a nemas kam ist.

amelie2017
25. dec 2020

Mas 2 rocne dieta, ste spolu len 2 roky a uz sa pokusate o dalsie? Za mna velmi skoro. Navyse ked uz teraz ti vadi, jeho postoj, spravanie voci tebe, ked nieco nejde ako ma. Chapem, ze kazdy preziva pocity inak, ale nemyslim si, ze utekanie sa kamaratmi je to prave. Aby za nimi neutekal pri kazdej tvojej tehotenskej nevolnosti, zaplakani novorodenca, vzdore 2 rocneho....

petamich
25. dec 2020

neviem ja mam tiez pocit, ze prilis tlacis na pilu a potom sa mu tak trochu necudujem, dieta uz mas, snazite sa "iba" pol roka, navyse v case, ked by este len potencialne si si mala robit test = vajicko ledva doputovalo do maternice a uhniezdilo sa, je takmer na 99% iste, ze ranne nevolnosti nemohli byt z tehotenstva, cize aj to tak trosku indikuje, ze velmi chces a ak to takto velmi prezivas po polrocnom snazeni a mesiac co mesiac, co sa bude diat ak sa vam nahodou (co ti v ziadnom pripade neprajem) nezadari rok alebo dva, aku podporu by si od partnera ocakavala? nechcem zniet kruto ale ma s tebou plakat nad vlozkami? je to chlap, v jeho ociach sa snazite mozno kratko a hlavne ver mi ale chlapi taketo veci ovela menej prezivaju, ak by ste mali problem a snazili sa dlho a spraval by sa takto asi by sa mi to nezdalo...alebo ak sa takto sprava bezne, ze ide radsej s kamaratmi, to by v poriadku nebolo

katkami123
25. dec 2020

Len dúfam, že si priateľa udržíš spoločným dieťaťom. Lebo on s tým očividne nemá problém, keď ma dieťa z predchádzajúceho vztahu. Nechápem, kam sa tak chorobne ponahlas.

fino
1. mar 2021

No a stále si s ním... :D

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre