Ahojte, rada by som sa spýtala či je normálne, že s priateľom sa už druhýkrát snažíme o bábo. Mám 24 rokov a druhýkrát po 4 mesiace sa snažíme a stále nič. Mama známe ktorým sa to podarilo hneď. Sledujem aj ovulaciu, kedy mám priesvitný hlien, ktorý sa naťahuje a ked ovu skončí tak mam biely kus hustejší. Veľa som čítala a aj viaceré ženy potvrdili, že to je normálne len moj gynekológ stále tvrdí, ze biely hlien nemôže byť, lebo to je zapal a Stále mi predpisuje tabletky do pošvy a uz ich nechcem používať lebo ani raz mi nepomohli a často musim preto chodiť na wc lebo je mi to nepríjemné. Nebiem čo už máme robiť lebo veľmi po bábätku túžime a gynekologovi už veľmi neverím, lebo raz som mala alergickú reakciu na žiletku pretože som alergická na kov a mňa tam postrasili so sestričkou, že mám asi 5 pohlavných chorôb, co som zistila ze oni len si mysleli ze och mám a veľmi ma vtedy vystrasili.
vymen doktora, ako strasit pohlavnymi chorobami ked to nema potvrdene... nepride mi to profesionalne....
po polroku by som riesila ci ste obaja ok zo zdrav. stranky.
a tiez nechapem ze druhkrat 4 mesiace....
inak niekedy je najlepsie sa odviazat, dobre si vrznut a pride to....
Zmenit gyn v prvom rade. Biely vytok je normalny (bez zapachu) . A snazit sa kazdy druhy den, proste to moze byt inak ta ovulacia. Cize milovat, neremcat a uvidite.
@sawsk ženy ktoré otehotnejú na prvý šup sú skôr výnimka. Vôbec sa na to nezameriavaj a radšej rátaj s tým že to vie trvať dlhšie. 4 mesiace sú naozaj krátka doba. A doktor ti robí aj nejaké stery? Alebo len strieľa a predpisuje? Lebo výtok je dosť individuálna vec. Niektoré ženy majú intenzívny žltý, biely... a niektoré majú menej a skoro stále rovnaký. Ty musíš vedieť ako sa cítiš a či je niečo inak ako bežne
Ja by som asi vymenila lekara. Ak sa pri nom necitis komfortne, tak najdi ineho. A tie lieky ti predpisal len tak, ci robil aj nejake stery?
@maris5 doktor ma len pozrel, videl biely hlien a hned tabletky predpísal...najprv som mu verila ale asi 5x mi ich prepísal, na tretí krát ked mi och znovu predpísal som mu vysvetlila, že ja takto to mam po ovu a ze tabletky nezaberajú a nejak na to neragoval len sa držal toho ze to je zápal. Mám viaceré zname co su s nim veľmi spokojné, za každé vyšetrenie som aj nemálo peňazí dala a tie tabletky uz nechcem
@sawsk a oni ti tie tabletky nepomohli? ked mam vytok, mne hned posiela na kultivaciu ci co to je. na rozobratie ci to je zapal alebo ci tam je nieco su iny odbornici v labakoch....
spokojnost je subjektivna vec, mozno zname nic neriesia, idu tam raz za rok na vysetrenie a hotovo, to som bola aj ja spokojna :D
ja by som ho vymenila
prepáč ale ja na cely tvoj príspevok a tvoje skúsenosti s gyn mam len jeden vyraz a to WTF..
@sawsk moja lekarke by pri opakovanom predpise liekov uz zistovala ze co je za tym. A nie ze 5x mas zapal...
Kolko ludi, tolko nazorov. Niektore s nim mozu byt spokojne ak ho vidia raz za rok alebo maju bezproblemove tehotenstvo
Ja som v porodnici zazila doktora, ktoreho si vsetky chvalia. Na vizite ma nepozrel, lebo mam len 2 stehy, to je ok - pre neho. Na treti den som myslela, ze skapem od bolesti. Tak ma pozrel az ked som sa tam rozplakala.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sawsk co znamena druhykrat po 4 mesiace?
4 mesiace su kratka doba, do roka je to povazovane za standard. Aj ja poznam tolko zien co sa rady pochvalia ako to dali na prvy sup (ale par sa potom o par rokov prerieklo ako to vlastne na prvy sup nebolo ;)), ale kopec zien, ktorym to trvalo do roka a vela zien, ktorym dlhsie (napr.ja). Takze klud, este sa snazte a po roku rieste u lekarov.