Snaha o bábätko

30. jan 2024

Dobrý deň ženičky.
V auguste som podstupila kyret od vtedy sa mi nedarí otehotniet.
Prvý menzes po zákroku bol vyvolavačkou nakoľko sa ani po 40 dni nedostavil.
Pravidelne užívam Duphaston nakoľko mam MS len vďaka liekom. S manželom túžime po dieťati, ale nedarí sa nám. Snažíme sa vždy nielen počas plodných dní.
Manžel pracuje na turnusi je doma každé 2 týždne takže sa vôbec neakym spôsobom nechranime.
Kde môže byt chyba? Čo robíme zle?
Máte skusenosti?

andrejkap123
30. jan 2024

Lekarov pochodenych mate?
Gynekologia - folikumetria, hormonalny profil, hyfosy
Hematologia
Endokrinologia ?? To je tak na začiatok….

autor
30. jan 2024

@andrejkap123 áno úplne všetko je v poriadku

autor
30. jan 2024

@andrejkap123 bez problémov som v júlu otehotnela

andrejkap123
30. jan 2024

Tak treba len stastie asi aj. My tiez sme mali vsetko pochodené, nikdy ziadny problem… a trebalo asi len stastie a po 2,5 roku sa konecne podarilo… drzim palce. My sme uz boli odhodlaní ist na iui

pet888
30. jan 2024

Zdrava zena,ked otehotnie do roka,je to v norme,cize to,ze si este neotehotnela,je uplne v poriadku.Dolezite je eliminovat stres,ten dost negativne vplyva na otehotnenie.Najma stres zo samotneho “ne”otehotnenia.

autor
2. feb 2024

@pet888 áno určite v tom niečo bude.. Každý mesiac sa modlím aby mrcha nedošla a predsa dôjde 🤔 snáď sa po čase podarí

mirkaaaaa23
6. feb 2024

U mňa bol problém STRES .. ako náhle som prestala robiť prácu, ktorá mi spôsobovala nadmerný stres, zmenila životný štýl, kvázi, všetko na saláme😂 človek by nepovedal ako to pomôže.. mesiac nato, pozitívny tehotenský test 👣 takže stres je veľmi rizikový faktor pred a aj počas...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre