Ahojte žienky..snažíme sa o bábätko máme styk každý deň a chcem sa Vás spýtať či to je podľa Vás zlé alebo to nemôže ovplyvňiť šance na počatie ? Nerobíme to z donútenia,že teraz musíme každý deň lebo chceme bábätko mali sme aktívny sexuálny život aj predtým len sme si dávali pozor..
Zalezi ako dlho sa snazite o babatko niekto sa snazi pol zivota niekto 8 rokov niekto 5roko a niekto 3 mesiace.. toto treba konzultovať s lekarom, velmi vela vddia ovplyvnit bylinky a potom aj lieky ktore predpisuju lekari na zaklade testov a vysetreni
Napisala si o vas moc malo tj vek vysetrenia atd atd
Nasaď kyselinu listovú. A ak sa len začínate snažiť, nechať tomu voľný priebeh zatiaľ. My sme sa snažili pol roka, keď som sa dr sťažovala na preventívke, že stále nič a obrazne povedané ma vysmiala, že riešiť sa to začína najskôr tak po roku a pol neúspechu. Ak ste teda obaja zdraví.
Každý deň nie je dobre mat sex
Ale ved ona sa pýta na to ci je v poriadku pri snažení mať sex každý deň alebo to robia zle lebo spermie nestihnú dozrieť. Niekto odporúča každý deň a niekto každý 2-3 dní
Kyselinu listovú už beriem 🙂 snažíme sa ešte len krátko len ma to zaujímalo či je vhodné mať každý deň alebo to radšej obmedziť 🙂
Naštuduj si na Google prečo nie je dobre mat každý deň sex ( kvôli spermiam )
ideálne každý 2-3 deň
Ak mate chut kazdy den,tak v tom pokracujete.Plodenie dietata nema byt mechanicke a pod stresom,ma to byt plod lasky dvoch ludi,tak je to idealne.Uzivajte si a ono to pride v ten spravny moment.
Co je podla mna najhorsie,je mat sex,lebo “teraz treba”..zeny si ani neuvedomuju,kolko tym stresu posuvaju do svojho lona a to brani otehotneniu,nie spermie.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ak chces tomu este viac pomoct, mozes po sulozi robit sviecu. 🙂