Snaha o bábätko

21. jan 2024

Ahojte žienky..snažíme sa o bábätko máme styk každý deň a chcem sa Vás spýtať či to je podľa Vás zlé alebo to nemôže ovplyvňiť šance na počatie ? Nerobíme to z donútenia,že teraz musíme každý deň lebo chceme bábätko mali sme aktívny sexuálny život aj predtým len sme si dávali pozor..

egonsk
21. jan 2024

ak chces tomu este viac pomoct, mozes po sulozi robit sviecu. 🙂

dadka1997
21. jan 2024

Zalezi ako dlho sa snazite o babatko niekto sa snazi pol zivota niekto 8 rokov niekto 5roko a niekto 3 mesiace.. toto treba konzultovať s lekarom, velmi vela vddia ovplyvnit bylinky a potom aj lieky ktore predpisuju lekari na zaklade testov a vysetreni

diaszoky
21. jan 2024

Napisala si o vas moc malo tj vek vysetrenia atd atd

mima1608
21. jan 2024

Nasaď kyselinu listovú. A ak sa len začínate snažiť, nechať tomu voľný priebeh zatiaľ. My sme sa snažili pol roka, keď som sa dr sťažovala na preventívke, že stále nič a obrazne povedané ma vysmiala, že riešiť sa to začína najskôr tak po roku a pol neúspechu. Ak ste teda obaja zdraví.

stellarstar
21. jan 2024

Každý deň nie je dobre mat sex

mimuska328
21. jan 2024

Ale ved ona sa pýta na to ci je v poriadku pri snažení mať sex každý deň alebo to robia zle lebo spermie nestihnú dozrieť. Niekto odporúča každý deň a niekto každý 2-3 dní

autor
21. jan 2024

Kyselinu listovú už beriem 🙂 snažíme sa ešte len krátko len ma to zaujímalo či je vhodné mať každý deň alebo to radšej obmedziť 🙂

stellarstar
21. jan 2024

Naštuduj si na Google prečo nie je dobre mat každý deň sex ( kvôli spermiam )

barus26
21. jan 2024

ideálne každý 2-3 deň

pet888
21. jan 2024

Ak mate chut kazdy den,tak v tom pokracujete.Plodenie dietata nema byt mechanicke a pod stresom,ma to byt plod lasky dvoch ludi,tak je to idealne.Uzivajte si a ono to pride v ten spravny moment.
Co je podla mna najhorsie,je mat sex,lebo “teraz treba”..zeny si ani neuvedomuju,kolko tym stresu posuvaju do svojho lona a to brani otehotneniu,nie spermie.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre