Ahojte. Viem, že otázok podobného typu je tu už asi mnoho, no predsa len sa pridám aj ja. Chcem sa spýtať - o bábätko sa snažíme už viac, ako rok a stále neúspešne. Už strácame nádej. Najmä, keď vidíme, že v okolí sa bábätko darí na "prvý šup", vtedy sa frustrácia akosi ešte viac stupňuje. Viete mi/nám prosím poradiť, čo pomohlo vám/vašim známym s podobným problémom? Obrovsky ďakujem/e ❤️
@lula999 ak to trva uz viac ako rok objednaj vas do centra asistovanej roprodukcie - to neznamena hned IVF, neboj. Muzovi spravia spermiogram, tebe sono, krvne vysetrenia. Za konzultacie a zakladne vysetrenia sa neplati. Ked bubu vysledky navrhnu postup (planovany styk, daka lahsia stimulacia liekmi, IUI, IVF, ....)
@dominika0126 grepovy džus je dobry na plodny hlien,može pomoct ak nie su važne zdravotne problemy
@lula999
Kamoška nemohla otehotnieť 8rokov. Oni neriešili doktorov ani vyšetrenia, nič, brali to tak ako to bolo, no po deťoch veľmi túžili. Po ôsmich rokoch spontánne otehotnela, potom každé dva roky. Majú tri deti, keby im financie dovolia, majú ďalšie deti. Nám keď sa nedarilo, pomohlo mi sa na to vykašľať. Rozbehla som nový projekt v práci, začala som si robiť kurz, riešili sme bývanie a na celé snaženie v tomto chaose sa nejako zabudlo, len som si zrazu uvedomila, že som nejako dlho nemala menštruáciu. Test bol pozitívny 🙂.
@lula999 ahoj, nepodliehaj smútku a ani panike. Čím viac zamestnaš hlavu o dieťati , tím to bude horsie. My 4 roky čakame, a poviem ti ze kazdý deň chcem mať výnimočný,za to akú mám ženu...
Ak Boh dá, dieťa bude. A hlavou proti múru sa neoplatí ísť.
Boli ste uz v nejakom centre? Ivf,...teraz je to casté...
Nezúfajte, vzdy je nejaká cesta.
@lula999 Naozaj nie je prehnané vyhľadať lekára. Čím skôr sa začnete zaoberať riešeniami s odbornou pomocou, tým lepšie. Sama som si tým prešla, chápem aj tvoje pocity.
@lula999 popravde niekedy všetci okolo hovoria na prvý šup a nie vždy to tak je 😏..ja som otehotnela na prvý šup mám syna potom ďalších 2 krát na prvý šup a dva potraty ..potom kokotov všetkých možných vyšetrení ...a po nasadení indol 3 C ( mám horšie výsledky z cytologie) a kyseliny listovej a maci sa to podarilo cca do 3 mesiacov a momentálne picham clexan na riedenie krvi , keďže mám genetickú mutáciu a snáď to dovoľujeme do zdarneho konca ❤️
Inak aj pri prvom synovi som mala horšiu cytologiu a pred otehotnením som brala indol 3 C takže možno aj na Tom niečo bude 🤔
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lula999 Ahoj. Môj prípad to nie je, ale kamarátka a jej kamarátky a kopa dalších žien pili grepovy džús 1,5dcl denne. 🙂 Možno to je smiešne, náhoda ale vraj to funguje. Za vyskúšanie nič nedáš. A hlavne, psychická pohoda. Nemyslieť na to, aj keď to je tazke. Držím palce, aby si tiež bola čoskoro mamou. ❤️