Ahojte, chcela by som sa opýtať.. s priateľom sa snažíme o dieťatko ale stále nič... nemáte prosím nejaké rady?
Ďakujem za každú jednu odpoveď 🙂
Netreba sa snažiť. U nás to bolo tak. Negatívne tehotenské testy boli katastrofa. Keď som sa zmierila že bábo nebudeme mať a úplne som rezignovala to prišlo.
Prestat na to mysliet,nerobit si kazdy druhy tyzden testy a hladat v nich ducha...nespravit si zo snazenia styl a zmysel.zivota
A mozno pred tym poriesit svadbu.. mam svoj nazor na otehotnenie s chlapom,ktory zenu ani o ruku nepoziada, ale som radsej ticho
najprv svatba a potom sa normalne snazit o dieta.
@nevludna vela...lebo potom tu budu diskusie typu:"priatel nechce dieta,predtym ho chcel blablabla"...predsa bez papiera maju chlapi vacsiu tendenciu si vsetko rozmysliet...zenaty chlap predsa len citi vacsiu zodpovednost...nie nadarmo sa hovori,ze chlapci maju priatelky ale skutocni muzi manzelky...lebo na manzelstvo sa daju len najodvaznejsi...ked nema odvahu na manzelstvo,tak to nie je chlap...a ked to nie je chlap je to decko...a decko s deckom by som ja teda mat nechcela
@jasomsisa ahojki.ako dlho sa pokusate? Ak je to uz rok, odporucam dat si spravit vyšetrenia...aj my sme sa tak snazili a nakoniec sa zistilo,ze moj muz je neplodny skoro na 100%.... nechcem ta strasit. Ak je to kratko, tak sa dajte do klidku, urobte si peknu dovolenku a mozno to pomoze 🙂
Mne pomohlo merať si bazálnu teplotu a spoznať svoj cyklus, naučiť sa kedy mám ovulaciu lebo som mala nepravidelný cyklus a nevedela som sa v ňom orientovať. Bábo sa nám podarilo na 3.mesiac od sledovania ovulácie. Rady tipy, že najprv svadba absolútne neber do úvahy, my sme s partnerom 12 rokov, čakáme bábo a sobáš plánujeme až teraz hlavne kvôli výhodám manželstva.
Ahoj, mne dobre urobil alchemilkovy caj a kyselina listova. 🍀drzim palce
@lenkabukviarova poslala som mail;)
Je tu asi tak 100 diskusii presne na túto tému. Určite v nich nájdeš veľa rád.
@nevludna zase to čo rozpráva
@seva22 nie je až tak od veci. Snažili sme sa s priateľom rok a pól o bábätko. Nič neušlo. Ani cez ovulácie, vyšetrenia v poriadku. 🙂 potom ma požiadal o ruku na dovolenke, psychika robí veľa.zacali sme sa sústrediť na svadbu. Bola som kludnejsia, spokojnejšia a o 2 mesiace po požiadaný o ruku som otehotnela bez snaženia. ;) o necelý mesiac mame svadbu a ja som v 5 mesiaci s tým najkrajším pokladom pod srdiečkom a sme nesmierne šťastný obaja. ☺️ Niekedy to bábätko asi naozaj chce prísť do rodinky. Aspoň nám to takto nejako vyšlo 😂 a mám pocit že to bolo tou psychikou. Že zrazu som nie len dúfala že somnou bude chcieť žiť ale teraz to už viem 🙂 Tot viso.
Moja skusenost...viac ako rok sme sa snazili o babatko,manzel mal morfologiu 0,5 percenta, ja alergiu na spermie...hned nas odporucili na umele oplodnenie
Nik neriesil,preco je morfologia taka zle...vobec sa tym nezaoberali,proste UO a nic viac😞
Tak som si na nete nasla ze za tym mozu byt zapaly,manzela som poslala k urologovi,kde mu zistili chlamydie,mne nasledne nasli ureaplazmu,po prelieceni som o 2 mesiace prirodzene otehotnela a teraz som v 19 tyzdni
@misulka541 ja som takéto mávala 🙂 je pozitívny ešte by mal ale kúsok zosilnieť skús večer 🙂
@laureenka dufam ze to vyjde, prvy krat skusam ovulacne testy nikdy pred tym som to nepouZila a trafila som sa dufam teda ako tak, skusali sme 2x ale nic uz som myslela ze tu ovulaciu ani nemam nakolko mam nepravifelnu MS a k tomu niekedy uplne vynecha
Ahojte baby, v decembri som mala naposledy menzes od 19.2/2018 a potom nič, a keď som si merala teplotu asi tak dva týždne, každý deň, a mala som stále 36.2 alebo 35.9 a teras mi prišla mrcha, mam ju druhý deň a merala som si teplotu tak mam 35.9 môže mi jedna z vás poradiť či to znamená že som vtom alebo je to niečo iné?dakujem.
@jasomsisa ahojte , my sa tiež snažíme už viac ako rok a nič . Ale ja nemám vôbec menštruáciu chodí mi už 5-6 rokov len 1-2 krát do roka. Teraz som dostala inofolic tak dúfam že pomôže aj keď pri takejto menstruacii asi neotehotniem ani s inofolicom však ? :( tak veľmi tuzime po bábätku .
@mpravda dobrý deň, v ktorom meste sa nachádzate ?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jasomsisa Myslím, že je dôležité nezačať "snažilkovať" a používať podobne nablblé výrazy (hlavne v prítomnosti partnera), nesúložiť len aby ste plodili, nehovoriť len o budúcom bábätku, nebyť infantilná v zmysle "neviem si urobiť tehotenský test", nezačať psychoteror s názvom "chcem otehotnieť", ostať proste normálnou ženou, ktorá si užíva život a milovanie s partnerom bez toho, aby sa sústredilo všetko len na otehotnenie. Inak otráviš muža na max a pravdepodobne aj celé svoje okolie.