Ahojte. Dnes rano som bola u gynekologičky na vyšetrenie, povedala mi, že sliznica je vysoko, čiže už tam nie je ziadná sanca ? V tej chvili ma to nenapadlo sa spýtať.. test som si robila pred dvoma dňami a bol negativny, trošku ma pobolieva v podbrušku, ale iba tam, nie ako na ms, vtedy aj kríže .. som 26dc do ms mam 3 dni ( mavam 29dnove stale kazdy mesiac) dik
sliznica narasta, aby sa do nej mohlo uhniezdit oplodnene vajicko. cize na tehu musi byt vysoka, do nizkej sa neuhniezdi, ak k oplodeneniu nedojde, potom sa sliznica odlupuje a odide s mens. krvou.
takze uvidis, sanca tu este je.
@majamat no som zvedava, lebo podbrušku ma pobolieva, ale to je asi tak všetko pre istotu som si dala na noc vložku tak uvidime čo do rána .. a dakujem za odpoveď
Ako píše @majamat .. po ovulácii sliznica rastie, aby sa uchytilo vajíčko a uhniezdilo sa ... Ak nedôjde k oplodneniu, tak dochádza k ischemickej fáze (väčšinou 24h pred krvácaním), kedy už sa neprekrvuje sliznica a začne sa odlupovať a príde ms ... Ja som bola 2 dni pred začiatkom ms u gyn kvôli špineniu a pozitívnym testom a zahlásila, že sliznica je vysoká, tuším 16mm, takže to vyzerá na tehu, ale isté stále nie je nič, keďže stále môže dôjsť k odlupovaniu sliznice a vajíčko odíde s ms ... 5 dní pred ms nemusí ukázať nič test, mne ukázal 4 dni pred a čiarka silnela .. najistejšie je v deň ms prípadne po 1 dni meškania testovať
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.