Sliznica je vysoko - pokúšame sa o bábo

24. okt 2023

Ahojte. Dnes rano som bola u gynekologičky na vyšetrenie, povedala mi, že sliznica je vysoko, čiže už tam nie je ziadná sanca ? V tej chvili ma to nenapadlo sa spýtať.. test som si robila pred dvoma dňami a bol negativny, trošku ma pobolieva v podbrušku, ale iba tam, nie ako na ms, vtedy aj kríže .. som 26dc do ms mam 3 dni ( mavam 29dnove stale kazdy mesiac) dik

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majamat
24. okt 2023

sliznica narasta, aby sa do nej mohlo uhniezdit oplodnene vajicko. cize na tehu musi byt vysoka, do nizkej sa neuhniezdi, ak k oplodeneniu nedojde, potom sa sliznica odlupuje a odide s mens. krvou.

takze uvidis, sanca tu este je.

autor
24. okt 2023

@majamat no som zvedava, lebo podbrušku ma pobolieva, ale to je asi tak všetko pre istotu som si dala na noc vložku tak uvidime čo do rána .. a dakujem za odpoveď

majulka098
25. okt 2023

Ako píše @majamat .. po ovulácii sliznica rastie, aby sa uchytilo vajíčko a uhniezdilo sa ... Ak nedôjde k oplodneniu, tak dochádza k ischemickej fáze (väčšinou 24h pred krvácaním), kedy už sa neprekrvuje sliznica a začne sa odlupovať a príde ms ... Ja som bola 2 dni pred začiatkom ms u gyn kvôli špineniu a pozitívnym testom a zahlásila, že sliznica je vysoká, tuším 16mm, takže to vyzerá na tehu, ale isté stále nie je nič, keďže stále môže dôjsť k odlupovaniu sliznice a vajíčko odíde s ms ... 5 dní pred ms nemusí ukázať nič test, mne ukázal 4 dni pred a čiarka silnela .. najistejšie je v deň ms prípadne po 1 dni meškania testovať

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre