Slabý ovulačný test

perlita007
7. jan 2024

Baby, mám 38 a z manželom by sme chceli ešte jedno bábo......ovulacny test je pozitívny, ale slabá čiarka....nikdy už to nejde viac.....myslíte, že by to ešte šlo....vaše skúsenosti.....určite to budem konzultovať aj z mojou gynekologickou.....ja iba či máte skúsenosti....ďakujem...

sofia1979
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ysseba
7. jan 2024

@perlita007 Slabá čiarka a pozitívny?? Návod si čítala? Ovulačný test je pozitívny vtedy, keď je testovacia čiarka ROVNAKO silná alebo SILNEJŠIA ako kontrolná. To nie je ako tehotenský test - že je pozitívny keď je tam hocijako slabá druhá čiarka.... A ani to nesilnie postupne. Dnes môžeš mať úplne slabú druhú čiarku a zajtra mega silnú, nemusí to tmavnúť postupne ako pri tehotenskom teste...

sofia1979
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sofia1979
7. jan 2024

@perlita007 ovulačný má byť takto pozitívny, ako ten prvý zhora. Ak to máš tak ovulácia by mala prebehnúť do tých 24 až 48 hodín

perlita007
autor
7. jan 2024

@ysseba áno áno dnes som si robila, a mám ju veru silnejšiu......takže som rada...lebo minulú periodu som mala testy nič moc......

sofia1979
7. jan 2024

@perlita007 no vidíš odfot a držím palce šup šup do snaženia 😊

perlita007
autor
7. jan 2024

@sofia1979 ďakujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre