Ahojte, zaujímal by ma váš názor. Snažíme sa o bábätko a po podaní clostilu a pregnylu sme mali plánovaný styk pred a počas ovulácie. Pregnyl som mala podaný 11 DC ovuláciu s najväčšou pravdepodobnosťou 12 DC. Dnes som 25 DC (teda 13 dpo) 10-tkový test ukázal veľmi slabučkého ducha. Test som nerobila z ranného moču ale až neskôr. Je podľa Vás ešte šanca? Z pregnylu by to už nemalo byť falošne pozitívne, že?
@monika6162 super 🙂 a ktory den si mala ovulku? Kedu budes testovat?
@katiekatyka Ja som mala 2.5. ovuláciu 🙂
Vieš čo, chcela som vydržať, že ak mi to bude meškať tak potom ale možno zajtra ráno ak to už nevydržím 😃
@monika6162 cize den po mne akurat 🙂 dlho sa snazite?
@monika6162 mna instruovala dr.ze az 17.5.mam testovat ale nevydrzala som. A ozaj len slabucky duch bol. Myslis ze este moze byt aj pozostatok pregnylu?
@katiekatyka Ja si myslím, že nie.. Veľmi držím palce 🙏 jooj my už dlho.. Aj keď dá sa povedať, že s prestávkou, už sme prišli bohužiaľ o jedno dieťatko 😔 teraz skúšame znovu.. 🙂A vy sa už dlho snažíte?
@monika6162 par mesiacov, ale ja mam pco a priatel oligospermiu. Berieme obidvaja vitaminy a ked to teraz nevyjde ideme na iui.
@katiekatyka tak snáď aj nám aj vám sa to tento krát podarí 🙏
Naozaj skôr ako po meškani menštruácie sa neoplatí testovať. A hlavne pregnyl sa drží dlho. A dlho duchuje
Pokiaľ nerobíš tak ako niektoré baby...ze testujú každý deň od podania pregnylu - aby videli ako hcg klesá...A mohli potom vyhodnotiť ci stúpa znova...tak z jedného testu nebudeš múdra. Keď tak sprav test zajtra pozajtra A sleduj ci tmavne alebo bledne. Držím palce
@ckatka som z tohto cyklu zmatena. 13 dpo duch (neviem ci este z pregnylu), 14 dpo test negativny - teda dnes rano. A vecer sa mi spustil hnedy vytok namiesto menstruacie, ale s klasickymi menstruacnymi krcmi. Je sanca na tehotenstvo? Alebo bolo biochemicke, ak vobec?
@katiekatyka ved o tom hovorím...ze keď netestujes od..povedzme 5Dpo aby si videla ako pregnyl klesá..tak sa to zle doma vyhodnocuje. Ja som bola na IUI 2x na IVF 3X a ani raz to nevyšlo. A pregnyl mi duchoval fakt hádam po dvoch týždňoch ešte.
Nepomôžeš si - bud testuj každý deň (rovnaký test v rovnakom čase) a ak bude stúpať uvidíš to hneď.
Je veľmi pravdepodobné ze to nevyšlo keď je test biely a niečo sa ti spúšťa. Je mi to ľúto.
Nam sa to podarilo prirodzene a nečakane po 15 rokoch 😂🤦♀️ Spolieham sa na to ze "všetko je ako ma byt" a aj keď to niekedy tak nevyzerá....skutočne v mojom živote všetky, aj tie smutne veci mali svoj význam. Silno držím palce nech sa to podarí vtedy, keď sa to podariť má.
@ckatka obdivujem Ta ze si zvladla tolko pokusov.. moze sa spytat aky bol u Vas problem?
@katiekatyka nikto nevie. Manžel nemal moc dobre výsledky ale nič dramatické...
netestuj pokiaľ ti menštruácia nemešká, budeš zbytočne sklamaná a podráždená z toho, že to nevyšlo...Hlavne testuj z ranného moču a následne ešte zopakuj aj na druhý tretí deň. Každý deň sa to môže meniť a intenzívniť. Držím palce!
Ahoj ja som mala 25dc tiež slabú čiarku test bol robený poobede. Na ďalší deň som spravila ďalší a bol silnejší a na 27dc som spravila digitálny a bol pozitívny. Ovu som mala 11dc takže vlastne presne 14 dní po ovu mi už test čosi ukázal. A je z toho tehotenstvo. Teraz som 14tt takže možné to je.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja len že, tiež mam dnes 25 DC a tiež som si dávala clostyl a a pregnyl 🙂 Test som si zatiaľ ale nerobila 🙂 Držím palce 🙏