Ahojte, chcem sa spytat minuly mesiac sme sa s muzom snazili o nase prve babo no nastavajuca menstruacia prisla a bola normalna ako kazde ine takze som neriesila ani Tehu test nic...no teraz po pohlavnem styku som mala pri utreti slaboruzovu krv a spinenie. Co to moze byt ? Dakujem za kazde info 🙂
Mohla ti žilka prasknúť, mohla si sa poraniť tak ako fokuska písala, to je proste veľa toho. Keď prišla ms tak tehotná nebudeš
@jana_vaj praave ked moja mamina cakala mna tak mala este 2 mesiace ms..tak preto sa pytam ci uz daktora mala takyto problem..pockam este ako sa to vyvine..dakujem;)
@erikajakub ms pocas tehu je coraz castejsia, podla mna to skor bolo poranenie po styku, mne sa to tiez stava. Ja by som netestovala kym nebude ms realne meskat.
@fokuska dakujem ak to bude pokracovat pojdem radsej k lekarovi
@kahh mne sa to stalo teraz prvy krat, preto som sa troska zlakla..dakujem.
@erikajakub neboj, to nemas nutkanie tiez som sa jej pytala ci to necitila a ze nie, to sme rovno volali sanitku lebo sme nemali auto...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@erikajakub Moze to byt vela veci. Napriklad si sa pri styku trosku poranila (napr. krcok) a jemne to zakrvacalo. Alebo je to hormonalny vykyv, alebo je to infekcia a podrazdena sliznica a teda slabunke krvacanie...