Zdravim .. chcela som vediet ci sa vam uz niekedy stalo ze hned po skonceni ms ste zacali zase slabo krvacat ?
Ms mi meskala 2 tyzdne
Tak som si zobrala tabletky na vyvolanie menstruacie volaju sa provera samozrejme na odporucanie lekara tak mi dorazila ms trvala 5 dni posledny den to bolo hnede spinanie a hned na druhy den cize dnes mam zase len na toaletnom ked sa utriem jasno cervenu krv nie vela no uz som si myslela ze ms konci ms Mavam obvykle 5-6 dni z tym ze posledny je uz len jemne spinenie no tento krat je to ine tak tiez poberam clomid na podporu ovulacie ktory som zacala brat po 3 mesacnej pauze
Kedze som v UK ma len tak lahko nikto nevysetri poslali by ma Len domov .. tak som len chcela vediet ci ste sa z niecim takym stretli ci by som sa mala obavat dakujem 🙂
@ruzicccka Ja som mala toto .. slabe krvacanie , alebo skor "spinenie" a bolo z toho tehotenstvo..najlepsie je kupit si test.
@simona232323 test je negativny aj bol pred ms
Ahojte potrebujem poradiť.. Ms mi meškala 5dní potom prišla a v deň očakávanej ms som sa spinila... Bola som aj u Dr na odber krvi hcg a bol negatívny...ms mi skončila pred 3dňami a teraz som si našla na papieri ružový výtok... Čo to môže byť??? Nič ma neboli a ani prechladnuta nemám byť z čoho.. Vopred ďakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nikto ?? :(