Slabá druhá čiarka deň pre menzesom

bezmena18
2. júl 2020

Ahojte baby ruky sa mi trasu keď vám to píšem snažíme sa druhý rok o dieťa a zajtra mam dostať ms niekoľko mesiacov som ani nesiaha po teste proste prestala som riešiť tehotenstvo a neviem co ma to ani napadlo reku idem si spraviť tehotenský test zo srandy a tam druhá slabá čiarka odpadla som skoro príznaky nemám zajtra je 28 deň cyklu ja vôbec neviem co mam robiť je to vôbec možné že nemám ani príznaky a ešte mam pred MS ako srs to mali vy ďakujem za každú odpoveď ❤️🙏

adamadent
2. júl 2020

Držím palce nech ti to vyjde a si šťastná...

marianeta
2. júl 2020

@bezmena18 ja som si pri druhom robila deň pred haraburdami a bola len slabucka..Ďalší som robila 3 dní po meškaní a už bola silnejšia..príznaky som nemala žiadne ani ja..ani pri prvom..iba slaby tlak v podbrušku,ako keď máš dostať a tiež som neverila.. lebo o prve sme sa snažili dlhé 4 roky..

bezmena18
autor
2. júl 2020

@marianeta och a potom co ako to pokračovalo

marianeta
2. júl 2020

No porodom v oboch prípadoch 😊

marianeta
2. júl 2020

@bezmena18 na gyn som volala až dva týždne čo mi meškali, a termín dali o ďalšie dva ,či tri týždne ,už si to nepamätám..skôr nema význam ísť..

bezmena18
autor
2. júl 2020

@marianeta a teraz si mam kedy urobiť druhý test vôbec neviem premýšľam ze si ešte jeden spravím pre istotu ale ak bude negatívny šľak ma trafí už 🙏

marianeta
2. júl 2020

@bezmena18 počkaj aspoň dva ,tri dni..Viem ,že si z toho nervózna a zároveň sa tesis, ale naj výsledok aj pri tých najcitlivejších testoch je až keď ti aspoň deň dva meska... Ale keď nevydrzis sprav..Chápem aký je to pocit,keď čakáš tak dlho ..Alebo aspoň do rána vydrz,vtedy je moc najkoncenteovanejsi....

bezmena18
autor
2. júl 2020

@marianeta dobre ďakujem za radu ale už ozaj premýšľam o com aká je ozaj pravdepodobnosť ze by si zo mňa osud strieľal a zle by ukázal test asi mala však

kristin111
2. júl 2020

@bezmena18 Ahoj, mne test ukazal slabu druhu ciarku 2 dni pred MS, nemala som ziadne priznaky, bolesti, nic. Testy som si potom robila kazdy druhy den, druha ciarka bola silnejsia len velmi pomaly, ale stale tam bola a dnes som 27tt+1 🙂 Drzim palce ✊

marianeta
2. júl 2020

@bezmena18 veď uvidíš o pár dní.. Hlavne sa na to moc neupinaj a nemysli... Ak by to aj nevyšlo,po dvoch rokoch je ideálne spomenúť to gynekologovi.Ja.som tak urobila po 4 pri bežnej preventivke ,ale klamala som ,že len 2 roky sa snažíme..A tak mi povedal ,že keď dostanem mám zavolať a objednajú má na folikulometriu,ale to už som bola tehotná ale bolo to len pár dní lebo nič nebolo vidno .Haraburdy už neprišli,...

lucy0807
2. júl 2020

@bezmena18 áno ja som si našla deň pred MS keď som si uvedomila, že mám zajtra dostať menzes a nič ma nebolí 😂 potom neprišla a čiarka len silnela, dnes má 10 mesiacov 🤭

bezmena18
autor
2. júl 2020

@lucy0807 len ma znervoznel ten druhy test negatívny asi skúsim až zajtra

erika434
4. júl 2020

@bezmena18 ahoj. Som na tom podobne ako ty. Na teste po zaschnutí som mala úplne slabulinku čiarku na to som potom išla k Dr. Na HCG g krvi lebo mi už chodíme rok do CAR. Tento pondelok ma strašne pichlo v podbrušku myslela som ze dostanem krámy. Odvtedy mi nič nie je, nič ma neboli... V stredu som našla tu slabulinku ciarku
čiarku a v piatok som išla na krv. Doktorka vravela ze mam slabo pozitívny krvný test. V pondelok idem na krv znova a uvidíme ci narastie. Dnes, v sobotu ležím celý deň lebo trochu spinim na hnedo... Ach, raz sme už o mimi prišli, tak dúfam ze sa to nezopakuje. Jedine, co ma upokojuje je, že ma nič nebolí...

michaelad1994
4. jún 2022

Ahojte.mam taky problém minulý mesiac som mala menštruáciu 1.5. do 5.5. Snažíme sa o ďalšie dieťa.menzes mi chodí pravidelne takže mi mal prísť 1.6.ale neprišiel.skusila som tehotensky test a ten ukázal slabú čiarku druhu.na druhý deň mi stále neprišli tak som skúsila si spraviť ráno a ešte aj poobede a boli tam zase dve čiarky prvé dva testy mali také slabšie ale tretí už mal silnejšiu tu druhu.v ten deň som bola na Sone prsníkov tak som využila situáciu a keď som išla dat výsledky môjmu gynekológovi tak s povedala ze mi mešká druhý deň a mam pozitívne test.vysetril ma ale nevidel tam nič.zobral krv ale ani podľa výsledkov krvi niesom tehotna.potom už 3.6.som dostala aj menzes.velmi silne bolesti mam a tak nechápem tie pozitívne testy keď tehotná niesom.ma tu niektorá podobný prípad.dakujem za odpoved

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre