Slabá čiarka na teste v 10. týždni

23. jún 2020

Zdravim maminky..prosim Vas stalo sa niektorej to ze ste boli tehotne ale testy stale ukazovali len slabych duchov?..pytam sa koli sestre..ta je uz skoro 10 tt ale ked si robila vcera test tak jej ukazoval len takeho slabeho ducha..ze sme ho dobreze lupou tam nehladali..znacka bola Pepino..tehotnestvo ma potvrdene aj lekarom bola unho v 7 tt..a teraz sa stresuje ci donosi babatko kedze na teste je stale len slabunka ciarka

misha666
23. jún 2020

HCG hormon klesa od urciteho tyzdna...cize no stress... 🙂 ked ma potvdene od doktora tehotenstvo naco si robi testy?

alikal
23. jún 2020

@misha666 existuju zamlknute potraty kedy zena nekrvaca ale babo sa uz nevyvija, predpokladam ze preto si robila test, asi nema priznaky tehu ze? no su baby ktore by ani nevedeli ze su tehotne, kamoska az do porodu okrem brusiska a par pohybov nemala jediny priznak, najlepsie by bolo uz vydrzat a ist na prehliadku, netusim ako sa spravaju testy v hentakom vysokom tyzdni

jeanne14
23. jún 2020

@alikal toto ju tak akurát vystresuje či je v poriadku. Keďže naozaj hcg klesá a v takom týždni môže mat tu čiarku slabučku.

alikal
23. jún 2020

@jeanne14 nemala som v umysle stresovat, z nejakeho dovodu si ten test robila, a praveze som napisala ze kamoska tiez nemala ziadne priznaky v tehu a babo bolo celu dobu v poriadku. robit si test v tretom mesiaci aj tak asi nebude uplne spolahlive, najlepsie ist k doktorovi aby bola pokojna

autor
23. jún 2020

len jej od zaciatku vychadzali taketo testy..stale len taka slabunka ciarka..a vobec sa to nejak nemeni..ale ked bola pred 3 tyzdnami u doktora tak jej vravel ze vsetko OK..

jeanne14
23. jún 2020

@alikal nemyslela som že ju vystresuje tvoj koment 😊 ale to testovanie teraz v 10tt
A anonym - ak je u lekára všetko oki, testy doma nech už nerobí 😉

alikal
23. jún 2020

kedy ma mat tu prehliadku dalsiu? ak este daleko, a chce si byt na stopro ista ze je to ok, nech zavola ze sa neciti dobre alebo co nech ju objednaju skor.

jeanne14
23. jún 2020

Presne - ma nejaké ťažkosti, bolesti, výtok ? Ak nie tak nech sa nestresuje a počká na ďalšie vyšetrenie a Užíva si tehotenstvo.

s_a
23. jún 2020

@alikal tak ale zas klamať lekara ze sa necíti dobre 🙄 ked tak narovinu by som sa opýtala ci je taky test v poriadku ak uz chce ísť na kontrolu

jana65l
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mala_kari
23. jún 2020

Ja som si robila test v 10tt kvôli fotke (veľmi som chcela takú koláž, že držím postupne test, sono, bruško a mimčo 😂 a na začiatku som tie testy od radosti zabudla nafotiť :D) a čiarky boli silné, ale ja som mala silné aj predtým ✊🧡✊🧡

elizabeth_eli123
23. jún 2020

Ak sa neciti dobre alebo sa jej nieco nepozdava nech radsej kontaktuje dr. Zbytocne sa tymi testami v takom tt stresuje.

diaalex
23. jún 2020

A načo si robila este raz test? Ja som robila prvý pepino test, čiarka bola úplne úplne slabučká 3 dni po vynechaní ms, potom o 2 dni nato este raz, čiarka bola silnejšia a ako mi lekár v 9tt potvrdil tehotenstvo neriešila som testy 😁 celé tehu som nemala vôbec žiadne príznaky, kebyže mi nerastie brucho a nevynechá ms ani neviem o tehu 😁

adriana134134
29. okt 2021

Dobrý deň, je to dávno, ale ako to dopadlo?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre