Pekný deň Vám prajem. Potrebujem poradiť. Snažíme sa o bábätko s priateľom už 8mesiacov. Menštruacia mi mešká od 23.3.2020. Ešte minuly týždeň som si robila test, ktorý mi vyšiel negatívny. Stále som mávala bolesti v podbrušku ako na ms ale nič. Tak tento týždeň v pondelok som si ho opakovala a mala som dve čiarky, aj keď bola úplne slabá. Tak som opakovala každý deň test a čiarka silnela (urobila som 4 testy za 4 dni) ale stále je slabá nie je ako tá prvá. 2 týždne som mala citlivé bradavky a včera má začali dokonca bolieť hrozne prsia. Volala som sestričke že potrebujem vyšetriť tak mi povedala, že to nie je akútny stav. Takze ja neviem na čom som 🤦😏 mal to niekto podobne ? Ďakujem Vám za odpoved baby
však ak si tehotná tak k lekárovi ozaj nemusíš...Máš času dosť - najmä keď je teraz corona. Tehotná budeš aj o 2 mesiace.
Ak ti vysli dve ciarky...nemusia byt rovnako silne tak tehotna si.... k lekarovi mozes kludne az o dva tri tyzdne...to uz bude aj na sone vidiet
mne keď vyšla druhá čiarka a volala som doktorovi že som asi tehotná a potrebujem objednať, tak ma objednal o 3 či 4 týždne, aby už videl či to tam naozaj je. tak mu kľudne zavolaj tak o 2 týždne, že nech ti už dá termín
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sasen123 no.. si tehotna.. gratulujem 😊