Dievčatá prosím vás, mešká mi 3 dní a robila som.si test. Len sa mi zdá, že je moc slabá ciarka na to, že mi už meska. Môže to byť takto?
Ano, moze byt. Kazdy dnom bude silniet
Nevadí, už je pekne viditeľná. A mala by silnieť 🙂
Urob si znova o 2 dni, ci silnie.. A uvidis
Podla mna si tehu, o dva dni by mala byt o dost silnejsia 🙂
Ďakujem vám krásne 😉
Gratulujem ☺️
@mishi147 ďakujem.pekne, len sa bojím, už som naposledy potratila😒
Tak to mi je ľúto hádam to už teraz vyjde a čoskoro sa budete tešiť z malého bobka 🙂
Ťažko povedat ci je to ok ci nie.....podla toho kedy bola ovulacia.
Ako pisali kocky, o 2-3 dní sprav test ale rovnakej značky a uvidíš ci zosilnela.
Držím palce
Hej silnie 👌
Ano
Pri zdravom tehotenstve stupa hcg 2nasobne kazde 2 dni, test si si robila vcera, tak zajtra by mal byt ten rozdiel vacsi
Ciarka je pekna, gratulujem 😉 len ak chces porovnavat ako silnie, treba pouzivat rovnaku znacku testov
Ďakujem pekne , len dnes som mala zase trochu krvi ,😔 idem radsej k dr 😔
A beries tehotenske vitaminy, prip. aspon kyselinu listovu? Podla studii kleslo mnozstvo potratov odkedy sa zenam zacala doporucovat pri tehotenstve. Mne dr vravela, ze mam vitaminy brat uz mesiac pred snazenim sa a musim povedat, ze nam to vyslo na prvykrat😊 ze niekedy nestaci zacat brat az po otehotneni...
Drzim palce☺️
Gratulujem 😊❤️
Beriem kyselinu listovú už pred otehotnenim, teraz mi dal dr utrogesran a ascorutin. Tak uvidíme či vydržíme 🙏
Super, tak uz len vsetci drzime palce☺️
@dadamelllie ďakujem pekne 😊
@katarinakacka1993 su 2 ciarky ale trochu svetla.. skus spravit o 2 dni, ci silnie..
@ludmilka2407 oki dakujem☺
@katarinakacka1993 ako si dopadla? Ja mám tiež takýto test z rána. A poobede už druhá čiarla nebola 😏
@mia091 ahoj☺tak ja uz som 3mesiaci cize zatial je vsetko super a dufam ze to tak aj ostane drzim palce😉
Ja tam nic nevidim
@evelin1002 ja tam niečo slabé vidím, skús z ranného zajtra, držím palce
@evelin1002 ja vidim
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A vies presne kedy si mala ovulaciu?